Magazinultau.ro declara deschis sezonul de vanatoare de comori

BUCURESTI - 13 martie 2008

Comunicat tip General in IT&C

Incepand de miercuri, 12 martie, magazinultau.ro a lansat «Vanatoarea de comori», un concurs adresat tuturor abonatilor site-ului. Premiul unic este un set de boxe Logitech Z-5500 de peste 500W.

Magazinultau.ro declara deschis sezonul de vanatoare de comori

In fiecare zi, echipa Magazinultau.ro va alege un produs surpriza pe care-l va insemna cu un simbol special, ascuns printre pozele de prezentare ale produsului respectiv. Pe prima pagina a site-ului va fi afisat zilnic un indiciu care va ajuta abonatii Magazinultau.ro sa identifice sub-categoria in care se ascunde produsul surpriza al zilei.

«Pe scurt, ce trebuie sa faca vanatorii de comori este sa citeasca indiciul si sa analizeze cu atentie produsele din categoria respectiva, pentru a identifica produsul surpriza. Dupa ce l-a gasit, ne trimite pe mail linkul cu pagina la care se ascunde produsul surpriza si intra automat in cursa pentru premiul cel mare, un set de boxe Logitech Z-5500. Vanatorul care ocheste cele mai multe produse surpriza castiga premiul pus in joc», explica Dan Calugareanu, CEO Magazinultau.ro.

Mai mult, daca in aceeasi zi, vanatorul de comori face si o cumparatura in Magazinultau.ro, el primeste automat un cadou, indiferent de valoarea cumparaturii facute.

Sezonul de vanatoare in Magazinultau.ro se inchide pe 31 martie. Marti, 2 aprilie, se va alege cel mai priceput vanator de comori, care va fi premiat cu setul de boxe Logitech Z5500.