Primavara aduce carti alese in Magazinultau.ro

BUCURESTI - 3 martie 2009

Comunicat tip General in IT&C

Vrei sa faci un cadou special de 8 martie? Sau poate iti doresti o carte anume si n-ai vreme de umblat prin librarii? Pe rafturile din Magazinultau.ro, alaturi de produse de IT, electronice si jocuri, gasesti incepand cu 1 martie si sute de carti ale celor mai cunoscuti autori romani si straini.

“Pentru ca primavara ne inspira sa visam mai mult si sa ne investim timpul atat de pretios in activitati cu adevarat importante, Magazinultau.ro are, incepand de astazi si o sectiune de carte. Vestea buna este ca toate volumele au preturi excelente, iar cartile vor fi livrate cumparatorilor in maximum 48 de ore. Vestea si mai buna este colaborarea cu bookblog.ro, care ne va sta alaturi in promovarea produselor destinate lecturii pe care le vom comercializa online de astazi”, spune Dan Calugareanu, CEO Magazinultau.ro.

Pe langa lista lunga de volume ce sta la dispozitia clientilor, Magazinultau.ro va oferi vizitatorilor pachete speciale cu abordare tematica. “Vom gandi pentru Magazinultau.ro pachete avantajoase, fie ca vorbim de integrale de autor, in care vom include cateva dintre cele mai citite volume ale celor mai populari scriitori, fie carti teoretice despre un domeniu anume, fie ca vorbim de marketing, management ori resurse umane. Pretul unui astfel de pachet va fi de maximum 99 lei”, explica Andrei Rosca, managerul echipei bookblog.ro.

Tot la inceput de primavara, Magazinultau.ro lanseaza si sectiunea de filme pe DVD. Desene animate, comedii si drame clasice si moderne, documentare si seriale care-au schimbat lumea sunt disponibile la preturi intre 9.9 si 99 lei. Le poti achizitiona pentru tine sau le poti trimite cadou direct pe adresa destinatarului.

Cartile si filmele pot fi cumparate si de pe telefonul mobil, la adresa mobil.magazinultau.ro.

In Magazinultau.ro, primavara incepe cu carti si filme alese, la preturi speciale. Ofera-le cadou femeilor importante din viata ta sau bucura-te de ele in serile de primavara.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/alliance-computers/primavara-aduce-carti-alese-in-magazinultau-ro