Produse IT cu personaje Disney, premiera si exclusivitate in comertul online din Romania

BUCURESTI - 6 aprilie 2009

Comunicat tip General in IT&C

Cele mai populare produse Disney sint disponibile in Romania prin intermediul Alliance Computers si magazinultau.ro.

Incepand cu luna aprilie, copiii mai mici si mai mari pot sta aproape de personajele lor Disney preferate si in timp ce isi fac temele pentru acasa sau lucreaza la proiecte de oameni mari. Pe rafturile magazinultau.ro, dar si in supermarketurile mari din tara si la distribuitorii Alliance Computers se gasesc de astazi paduri de mouse, skinuri de laptop, tastaturi si mouse cu cele mai populare personaje Disney.

„Am reusit sa obtinem exclusivitatea pentru importul anumitor produse Disney in Romania si sintem bucurosi sa anuntam lansarea acestor produse in premiera pe piata comertului electronic de la noi. magazinultau.ro este singurul loc din care toate aceste produse pot fi comandate rapid prin cateva clickuri si livrate cumparatorului in maximum 48 de ore”, declara Dan Calugareanu, CEO magazinultau.ro.

Toate aceste produse pot fi achizitionate si de pe telefonul mobil, daca tastati adresa mobil.magazinultau.ro si cautati dupa cuvantul cheie „Disney”.

Produsele cu personaje celebre din desene animate se alatura ofertei de divertisment a magazinultau.ro, care mai cuprinde jocuri, console, carti, dvd-uri si audiobookuri la preturi mici.