Allied Telesis anunţă noul switch Gigabit Ethernet Websmart AT-GS950/8POE

BUCURESTI - 5 noiembrie 2008

Comunicat tip General in IT&C

Allied Telesis, furnizor global de soluţii de acces Ethernet/IP securizate şi lider în dezvoltarea sistemelor IP Triple Play pe infrastructură de cupru şi fibră optică, anunţă astăzi lansarea noului switch Gigabit WebSmart cu PoE AT-GS950/8POE având o densitate de 8 porturi şi operaţiuni silenţioase.

Allied Telesis anunţă noul switch Gigabit Ethernet Websmart AT-GS950/8POE

Acest switch vine să înlocuiască popularul AT-GS900/8PoE, şi a fost dezvoltat pentru a răspunde cerinţelor de viteze sporite de transfer de date pe distanţe lungi.

AT-GS950/8POE oferă 3 mari beneficii:
•Poate suporta module SFP (Small Form-factor Pluggable) la 100 Mbps pe distanţe lungi;
•Functionare silenţioasă, fiind astfel ideal pentru utilizare în birou, magazine sau în săli de clasă;
•Switch-ul este prevăzut cu 2 porturi de uplink SFP, ce-i permit să fie conectat într-o topologie de tip inel prin mediu de fibră . Astfel se pot conecta un număr de switch-uri pe o distanţă de până la 2 km, folosing fibră multi-mod sau mai departe, folosind fibra single-mod. Se poate folosi în special în campusurile universitare mari, pentru aplicaţii militare sau high-availability.

Melvyn Wray, Senior Vice President of Product Marketing la Allied Telesis a afirmat, “Allied Telesis a cunoscut o creştere puternică pe piaţa switch-urilor Gigabit WebSmart. Noul switch AT-GS950/8POE oferă utilizatorilor performanţe neaşteptate şi posibilitate de extindere la un preţ convenabil. Prin caracteristicile sale puternice, operaţiunile silenţioase şi flexibilitate, el poate fi utilizat atât în reţele mici, dar si în reţele mari cu aceeaşi eficienţă.

Folosing o infrastructură de fibră, AT-GS950/8POE poate fi utilizat pentru a conecta telefoane VoIP şi camere, o cerinţă necesară în mediul militar. Funcţionalitatea WebSmart a switch-ului poate securiza porturile VLAN şi oferi QoS necesar pentru prioritizarea traficului mission-critical.

Despre ALLIED TELESYN V.m.b.H

Despre Allied Telesis
Fondat în 1987, Allied Telesis este membru al Grupului Allied Telesis, furnizor global de soluţii de acces Ethernet/IP securizate şi lider în dezvoltarea sistemelor IP Triple Play pe infrastructură de cupru şi fibră optică. Platformele integrate POTs-to-10G de tip Access pentru servicii multiple iMAP şi iMG - intelligent Multiservice Gateways, alături de soluţiile avansate de switching, routing şi de transport bazat pe tehnologii WDM, permit operatorilor şi furnizorilor de servicii, publici şi privaţi, să dezvolte reţele scalabile şi perfomante de tip Carrier pentru furnizarea serviciilor de date, voce şi video asigurând o mare flexibilitate în configurare şi un bun raport calitate-preţ. Vizitaţi-ne online la : www.alliedtelesis.ro

Tel: +40 21 336 00 85