Cabinetul stomatologic ElvetoDent - raport de final de an 2017

BUCURESTI - 4 ianuarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Sanatate

Cabinetul si-a deschis portile pentru pacienti in anul 2004, de atunci si pana in prezent continuand sa ofere servicii de calitate, la preturi imbatabile. Specialistii urmaresc sa se mentina in topul celor mai performante clinici la nivel european, atat din punct de vedere procedural, al tratamentelor folosite, cat si a ustensilelor de ultima generatie. Printre problemele de care stomatologii se ocupa se numara cele de endodontie, chirurgie, implantologie, estetica dentara, dar si ortodontie.

ElvetoDent

ElvetoDent

Cabinetul ElvetoDent se adreseaza adultilor si copiilor cu probleme orale din Bucuresti si din intreaga tara - la cabinet pot veni si persoane din provincie care cauta solutii pentru implant dentar in Bucuresti, de exemplu. Specialistii de aici se ocupa de toate tipurile de lucrari, incepand de la repararea cariilor, care se afla in faza incipienta si pana la tratamente cu mult mai complexe si complete, cum ar fi cele pentru un implant dentar sau cele care tin de domeniul ortodontic, precum aplicarea unui aparat dentar safir .


Toti cei peste 4100 pacienti care au apelat pana acum la serviciile profesionistilor de la ElvetoDent sustin ca s-au bucurat de tratamente foarte bine aplicate, iar rezultatele au fost mereu cele dorite. In plus, pacientii sunt tratati in mod prietenos, respectuos si primesc toate explicatiile de care au nevoie despre actiunile specialistilor. Chiar si cei mai fricosi copii pot veni aici, parintii avand garantia ca cei mici se vor simti confortabil in timp ce stomatologul se ocupa de problemele lor dentare.

 

Plata pentru fiecare serviciu la care apeleaza pacientii se poate face in numerar, la finalul sedintei sau in sistem de rate, ceea ce este foarte convenabil, mai ales cand este vorba despre interventii mai costisitoare. Specialistii de la ElvetoDent sunt constienti ca pentru unele persoane poate fi dificil sa acopere costurile unor tratamente stomatologice intr-o singura transa, drept urmare, in anumite perioade, pacientii pot beneficia chiar si de pachete promotionale sau de reduceri substantiale la anumite servicii.

 

Pacientii isi pot face o programare foarte usor. Acestia pot alege formularul online de pe site - pe care trebuie sa completeze numele, adresa de e-mail, numarul de telefon, data la care doresc sa vina la cabinet, ora si serviciul dorit, impreuna cu un mesaj, daca este cazul - sau varianta telefonica. Numarul de telefon disponibil pentru persoanele interesate este 0728.59.59.45. In plus, cabinetul dispune si de o adresa de e-mail: contact@cabinetstomatologicsector2.ro.

 

Tot pe site - https://cabinetstomatologicsector2.ro/ , persoanele interesate pot gasi intreaga lista a preturilor pentru toate serviciile de care pot beneficia la ElvetoDent: de la tariful pentru o consultatie, pana la tratamente mai complicate, cum ar fi cele de protetica sau ortodontie. In plus, pe pagina online a cabinetului medical exista si detalii despre procedurile pe care le fac specialistii. Este important ca pacientii sa stie ce urmeaza sa se intample si care este solutia pentru problemele lor.

 

Dinti sanatosi, drepti, un zambet frumos si stralucitor: toate acestea sunt elementele de care se bucura pacientii ElvetoDent. In plus, frica nu-si are locul in acest cabinet

Despre AllProWeb

AllProWeb este agentia de publicitate specializata pe promovarea online a site-urilor de prezentare si a magazinelor online.