Hera Rovaniemi ofera cele mai bune produse IT second hand

BUCURESTI - 27 martie 2017

Comunicat tip General in IT&C

Plusul pe care produsele comercializate de magazinul online Hera Rovaniemi le au rezida si din faptul ca provin din stocuri nevandute de companii cunoscute din tarile mentionate anterior sau sunt refurbished.

Hera Rovaniemi ofera cele mai bune produse IT second hand

S.C. Hera Rovaniemi S.R.L. pune la dispozitia persoanelor care doresc sa achizitioneze produse IT second hand, un magazin online, https://calculator-ieftin.ro, a carui oferta este extrem de atractiva prin faptul ca include calculatoare - inclusiv mouse si tastaura , componente si accesorii, imprimante laser (formate A4 si A3, color, dar si alb negru, multifunctionale sau plottere), incarcatoare, laptopuri, monitoare LCD/TFT, servere & retelistica, sisteme POS, videoproiectoare s.a.m.d. - produse de o foarte buna calitate importate din Franta, Anglia, Germania, Olanda etc.


 

Achizitionarea unor produse, precum calculatoare second hand, de o calitate foarte buna, de la branduri extrem de cunoscute in industria IT - Acer, Asus, Belinea, Dell, Fujitsu Siemens, HP, IBM, Lenovo, Lexmark, LG, Packard Bell, Samsung, Sony, Toshiba etc – nu poate fi decat un avantaj pentru persoanele care iau in calcul o astfel de optiune.

 


Avand in vedere ca cererile pentru vanzarile de
laptopuri ieftine second hand a crescut mult in ultimii ani, Hera Rovaniemi isi intampina clientii cu laptopuri de cele mai diverse tipuri, dimensiuni si configuratii. In magazinul online sunt comercializate de la laptopuri second hand cu procesoare Pentium 3 si 4, DualCore pana la laptopuri mai performante Core2Duo. Oferta pentru laptopuri SH include branduri precum: Acer, Asus, Dell, Fujitsu Siemens, HP, Lenovo, Lexmark, Packard Bell, Sony, Toshiba etc.

 

 

 

Oferta Hera Rovaniemi include, de asemenea, calculatoare care pot fi configurate la cererea clientului. Se poate opta pentru tipuri de calculatoare in functie de dimensiuni, forma, desktop sau tower. Oferta include de la Pentium 4, DualCore pana la Core2Duo si Core2Quad. De asemenea, tot din acest magazin online pot fi achizitionate monitoare LCD/TFT cu diferite dimensiuni de 15″, 17″, 19″ sau 23″. Monitoarele pot fi normale sau wide, dar si touchscreen. Oferta pentru monitoare include branduri precum: Acer, Belinea, HP, LG, Samsung etc.

 


Inainte de a fi oferite spre vanzare, toate produsele aflate in oferta magazinului se testeaza si se reconditioneaza. Pe de alta parte, livrarea se realizeaza exact asa cum se specifica in oferta.

 

 

 

Mai mult, potrivit Legii Nr. 449/2003, Legii Nr. 296/2004 si OG 21/1992, cu exceptia consumabilelor, orice produs din oferta magazinului online beneficiaza de garantie comerciala. Orice laptop, calculator si, in general, oricare dintre produsele second hand din oferta are o garantie de 12 luni. Pe de alta parte, garantia produselor refurbished este de 36 de luni.

 

 

 

Faptul ca orice persoana care intra pe site-ul magazinului online Calculator-Ieftin.ro este intampinata de o oferta variata si generoasa este un avantaj, insa acestuia i se adauga si modalitatea de plata care poate fi realizata chiar si in rate. In acest sens exista urmatoarele variante:

 

cardul STAR de la Banca Transilvania;

 

cardul Bun de plata de la BCR;

 

cardurile BRD Finance;

 

cardul de cumparaturi de la Alpha Bank.

 

 

 

Nu in ultimul rand, site-ul practica reduceri saptamanale. De exemplu: “Primavara se numara... REDUCERILE! 15% reducere la toate produsele de pe site toata luna martie”.


Despre AllProWeb

AllProWeb este agentia de publicitate specializata pe promovarea online a site-urilor de prezentare si a magazinelor online.