Unde gasim cele mai bune produse pentru legumicultori?

Matca - 11 septembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Agricultura

RegalFermierul.ro reprezinta cartea de vizita in online a firmei care se ocupa de comercializarea unor produse si accesorii pentru solarii, gradini si ferme. Oricine acceseaza site-ul cu gandul de a achizitiona produse necesare crearii unei sere de legume, nu va pleca dezamagit pentru ca va gasi tot ceea ce ii este necesar. Intelegerea companiei pentru legumicultorii aflati la inceput de drum sau cu state vechi in domeniu rezida din faptul ca activitatea pe care o desfasoara include si acest aspect.

RegalFermierul.ro

RegalFermierul.ro

Indiferent ca sunt la inceput de drum sau au experienta in legumicultura, consumatorilor le sunt necesare produse pentru dezvoltarea recoltelor, ingrijirea plantelor pe care le cultiva si produse pentru intretinerea recoltelor intre cele mai diverse. Atuul reprezentantilor companiei RegalFermierul consta in faptul ca sunt familiarizati cu cererile consumatorilor si le pot raspunde pe masura, cu produse care provin de la producatori consacrati.

Toate produsele pe care compania le livreaza au o calitate net superioara si, foarte important, preturi accesibile, stabilite corect – un rezultat al politicii de marketing pe care firma o deruleaza. Dincolo de aspecte ce tin de calitatea produselor si preturile propuse pentru acestea, RegalFermierul asigura si consultanta in domeniu, cu rolul de a veni in sprijinul clientilor carora le sunt necesare sfaturi optime pentru organizarea afacerilor cu legume intr-o maniera productiva si competitiva.

Produse cu o calitate certificata RegalFermierul

Intre produsele pe care firma le comercializeaza se numara: folia profesionala utila in solarii, diverse soiuri de seminte de legume, sisteme de irigatii (inclusiv produse pentru aspersie si microaspersie, instalatii de picurare, filtre, accesorii si fitinguri, pompe pentru puturi), pesticide (inclusiv erbicide, fungicide, insecticide-acaricide), o diversitate de echipamente pentru sere si solarii (inclusiv accesorii si unelte), ingrasaminte, ghivece, tavi si alveole, substraturi si turba, cazi si butoaie pentru vin si apa.

Foarte important, firma comercializeaza inclusiv utilaje agricole, precum atomizoare, drujbe, generatoare si motosape.

Sfaturi pertinente pentru toti cei carora le sunt necesare

De regula, legumicultorii aflati la inceput de drum nu stapanesc foarte bine informatiile care ii pot ajuta intr-o astfel de activitate, motiv pentru care le sunt necesare sfaturi de la specialisti. In aceasta idee, echipa RegalFermierul dezvolta informatii relevante pe care toti legumicultorii ar trebui sa le cunoasca in articole informative bine structurate. Astfel de informatii ofera raspunsuri utile pentru problemele care pot sa apara, produse si tehnologii.

Aspecte cu privire la preturile produselor

De regula, preturile mentionate pe site-uri raman aceleasi la momentul achizitiei. RegalFermierul schimba aceasta regula si le promite celor interesati sa cumpere produse de pe site, sa schimbe pretul daca acestia pot sa indice magazine online care vand produse similare la preturi mai mici: „Incercam de fiecare data sa iti oferim cele mai bune preturi, insa daca cumva nu vom reusi te rugam sa ne semnalezi unde ai vazut produsul mai ieftin si vom face tot ce tine de noi sa iti dam cel putin acelasi pret”.

Mai mult, firma constientizeaza importanta relatiei cu clientii, motiv pentru care ofera discount atunci cand furnizorii cu care lucreaza - producatori consacrati - procedeaza similar.

Cu o politica transparenta si prietenoasa, RegalFermierul.ro poate fi partenerul pe care pot conta legumicultorii din toata tara!

Despre AllProWeb

AllProWeb este agentia de publicitate specializata pe promovarea online a site-urilor de prezentare si a magazinelor online.