alois mock    

Comunicate de presa si evenimente pe tema alois mock

 • alois mock. Lansare de carte

  alois mock

  Bucuresti - 14 October 2014

  Comunicat de Teaha Holding INC SRL

  Cu ocazia implinirii a 25 de ani de la caderea “Cortinei de Fier”, Asociatia de prietenie Romania-Austria , sub patronajul Ambasadei Austriei si cu sprijinul Forumului Cultural Austriac, va lansa pe 15 octombrie 2014, volumul in limba romana “ ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: romania-austria , alois mock , martin eichtinger , ambasada austriei in romania

  Vezi toate comunicatele de presa despre alois mock

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul alois mock.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la alois mock. Informatiile despre alois mock cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul alois mock, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la alois mock, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.