Mimio Romania lanseaza noile pachete educaționale

Iasi - 27 ianuarie 2010

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Alpha Group importator exclusiv Mimio - sisteme de table interactive și Optoma Europe LTD - cel mai mare producator mondial de sisteme de proiecție DLP lanseaza un parteneriat pentru Educatie

Alpha Group - importatorul exclusiv Mimio ( grup Newell Rubbermaid USA) incepe un parteneriat strategic cu Optoma Europe LTD - lider mondial in sistemele de proiecție DLP ( Digital Light Processing) in scopul de a oferi mediului educațional din Romania sisteme complete de table interactive la prețuri cat mai accesibile pietei.
Parteneriatul dintre cele doua companii se refera exclusiv la mediul educațional din Romania și constă în oferirea de condiții exceptionale de preț dar si de plata pentru produsele comune.
Pentru inscrierea in acest parteneriat va rugam sa accesati site-ul www.mimio.ro si sa completati tabelul specific la preturi pentru educatie. În cel mai scurt timp veti fi contactat de un reprezentant de vanzari care va va comunica preturile speciale ale programului precum si conditiile pe care trebuie sa le indepliniti.

Despre Alpha Group

Despre mimio si tehnologia Newell Rubbermaid

Mimio este un producator de top de table interactive si produse educationale, care le permit profesorilor sa realizeze, sa administreze sau sa imparta cu ceilalti utilizatori continut interactiv sau idei. Produsele mimio® au castigat peste 25 de premii si sunt folosite in salile de clasa in toata lumea.

Optoma este lider mondial in fabricarea videoproiectoarelor destinate oricarui mediu de utilizare: business, educational, profesional audio/video si home entertainment. Produsele Optoma sunt fabricate cu atentia necesara obtinerii unor imagini clare, de o calitate inegalabila, astfel incat acestea pot satisface exigentele fiecarui utilizator. Bazate pe tehnologia DLP®, testata de Texas Instruments, impreuna cu experienta si devotamentul dovedite pentru obtinerea calitatii desavarsite, Optoma furnizeaza pe piata un portofoliu complex de videoproiectoare, si pune la dispozitia distribuitorilor un program de suport tehnic bine dezvoltat.
Pentru mai multe informatii referitoare la produsele Optoma, va rugam vizitati site-ul www.optomaeurope.com

Alpha Group
Tel. 0232.270250
Fax 0232.270260

office@mimio.ro