Mimio Romania lanseaza programul EDUCATIA 2010

Iasi - 24 martie 2010

Comunicat tip General in Tehnologie

Mimio Romania prin Alpha Group lanseaza programul anual Educatia. Acest program ajuns acum la a patra editie constituie contributia Mimio la dezvoltarea invatamantului din Romania prin sprijin financiar și logistic

Alpha Group, importator exclusiv Mimio - Newell Rubbermaid Group - sisteme de table interactive lanseaza noul program Educatia 2010.
Programul consta in oferirea de preturi speciale la pachetele de tabla interactiva Mimio pentru toate unitațile de învățămant din Romania. Noutatea acestui an este oferirea posibilitatii achitării in rate a produselor achizitionate. Dupa cum v-am obisnuit toate produsele noastre sunt doar de cea mai buna calitate venind de la firme de top din Anglia, Statele Unite si Italia - tari fruntase mondia in implementarea noilor tehnici de predare si invatare. Toate pachetele vor fi livrate si instalate GRATUIT oriunde in tara. Dorim in acest fel sa ajutam la implementarea efectivă a acestor produse si sa ne implicam activ la dezvoltarea durabila a invatamantului interactiv in Romania
Pachetele din acest an contin 5 niveluri de echipare si propun unitatilor de invatamant pachete de tabla interactiva de mari dimensiuni la preturi incepand de la 4800 lei ( Tabla interactiva minim 180x120 cm, Videoproiector XGA , suport videoproiector pentru tavan, instalare si training).

Asteptam cererile de oferta pe mail tudor@mimio.ro sau 0232.270250.

Despre Alpha Group

Despre mimio si tehnologia Newell Rubbermaid

Mimio este un producator de top de table interactive si produse educationale, care le permit profesorilor sa realizeze, sa administreze sau sa imparta cu ceilalti utilizatori continut interactiv sau idei. Produsele mimio® au castigat peste 25 de premii si sunt folosite in salile de clasa in toata lumea.

Alpha Group
Tcaciuc Tudor
Director General
Tel.0232.270250