Alpha Media Print lanseaza oferta de ambalaje CD/DVD personalizate pe 2007

BUCURESTI - 23 ianuarie 2007

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Alpha Media Print lanseaza oferta de ambalaje si coperti CD/DVD personalizate pentru anul 2007.

Ambalajele de CD/DVD marca Alpha Media Print sunt realizate in tipografia proprie, pe tipar offset cu finisaje de cea mai buna calitate. Punem la dispozitia clientilor nostri servicii de creatie grafica precum si tipar digital pentru tirajele mici. Ambalajele sunt reprezentate atat de pliculete din carton, in forme diferite (plic de CD/DVD simplu, plic cu clapa, plic dublu, plic cu clapa si buzunar, plic tip buzunar, plic cu clapa si brosura, s.a.) cat si de coperti pentru carcase de plastic.

Despre alpha media print

Alpha Media Print are in spate o tipografie cu peste 12 ani vechime. Domeniul de baza de activitate este reprezentat de tipar, putand tipari in conditii grafice deosebite orice materiale de la mape, brosuri pana la carte sau ambalaje. In plus, compania ofera clientilor sai chibrituri publicitare si servicii de productie publicitara pentru orice actiuni de promovare.

Alpha Media Print
Bv Unirii nr 61
tel/fax: 031 805 9321
office@amprint.ro