alphega    

Comunicate de presa si evenimente pe tema alphega

 • alphega. .

  alphega

  Bucuresti - 5 August 2020

  Comunicat de Aliance Healthcare

  alphega România a lansat o nouă funcționalitate în aplicația de mobil, care permite operarea rețetei prescrise de medic direct în farmacie. Aplicația Farmacia alphega este disponibilă gratuit în App Store și Google Play. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: aplicatie mobil , alphega , farmacia alphega

  Vezi toate comunicatele de presa despre alphega

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul alphega.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la alphega. Informatiile despre alphega cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul alphega, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la alphega, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.