Poze Alta pulse

 • Sloganul campaniei de comunicare - „Cu Emotion, prelucrarea lentilelor devine o joacă de copii” - dovedește că inovația continuă dublată de îndelungata experiență în domeniul aparatelor automatizate de șlefuit lentile sunt pârghiile prin care cele mai sofisticate tehnologii sunt adaptate constant pentru un segment din ce în ce mai exigent de opticieni.

  Poza: Briot Emotion, cea mai recenta si completa masina din clasa compacta, a fost pentru a doua oara la Brasov

 • O alta abordare a ideii de team building

  Poza: O alta abordare a ideii de team building

 • O alta destinatie profitabila pentru Carpatair – Frankfurt am Main

  Poza: O alta destinatie profitabila pentru Carpatair – Frankfurt am Main

 • Mobilenia

  Poza: Mobilenia : o alta perspectiva asupra mobilierului, direct de la producator

 • Prologue Advertising – Nu doar o alta agentie de web design

  Poza: Prologue Advertising – Nu doar o alta agentie de web design

 • firma curatenie bucuresti

  Poza: Dust Busters - O Firma de Curatenie de pe Alta Planeta

 • Transport Mobila Bucuresti

  Poza: Te muti dintr-o locuinta in alta, in alta zona a Capitalei cu firmele de transport mobila Bucuresti cu servicii de calitate

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul alta pulse.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la alta pulse. Pozele pe tema alta pulse cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul alta pulse, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la alta pulse, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la alta pulse.