Alte creante

Definitie Alte creante

In categoria activelor circulante, post ce se refera la creantele salariale, sociale si fiscale determinate ca net (sold) al operatiilor de decontare cu personalul, organismele sociale si bugetul statului.Sun incadrabile in acest post:- avansurile acordate personalului si alte creante in legatura cu acesta- sumele de incasat de la organismele de asigurari sociale- creantele reprezentate de sume varsate in plus fata de cele datorate efectiv bugetului pentru impozitul pe profit si TVA- subventiile datorate de bugetul statului- alte creante generate de sumele virate in plus bugetului de stat, referitoare la alte impozite si taxe- creantele generate de relatiile intreprinderii, cu celelalte unitati al egrupului- creantele fata de debitori din reclamatii- pagube materiale si alte creante generate de existenta unor titluri executorii, precum si creante nascute din vanzarea pe credit a unor imobilizari corporale, imobilizari financiare sau titluri de plasament.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Alte creante? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Alte creante.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Alte creante. Definitiile termenilor despre Alte creante cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Alte creante, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Alte creante.