Un documentar de exceptie, in premiera in Romania

BUCURESTI - 8 mai 2008

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Asociatia Altermedia si Infocon.ro va invita la premiera in România a unuia dintre cele mai bine cotate documentare din 2007: 'Endgame' ('Joc final'), in regia lui Alex Jones. Proiectia va avea loc la Sala Union a Cinematecii Române, str. Ion Câmpineanu 21, vineri 9 mai 2008, orele 18,30. Filmul este subtitrat in limba româna. Intrarea este libera.


Sinopsis

Intr-o Noua Ordine Mondiala, un Guvern unic este doar inceputul. Ajuns la putere, acesta isi va pune in aplicare planul de exterminare a majoritatii populatiei lumii, in timp ce va asigura unei infime elite o viata lunga si fara griji, cu ajutorul tehnologiilor moderne.

Acesta este terifiantul scenariu analizat in “Endgame' ('Joc final'), cel mai recent documentar al jurnalistului si regizorului american Alex Jones, cunoscut pentru incisivitatea si constanta cu care urmareste cele mai incomode subiecte.

'Joc final' este, in fapt, o cronologie a cursei spre puterea absoluta a unui numar foarte restrâns de oameni – astazi, mai aproape ca niciodata de telul lor.

Alex Jones documenteaza in 'Joc final' evenimente in desfasurare, precum un apropiat colaps al Statelor Unite ale Americii si formarea Uniunii Nord-Americane, structura care va pune capat suveranitatii nationale a statelor din America de Nord si care va forma, impreuna cu Uniunea Asiatica si Uniunea Europeana, nucleul viitoarei Guvernari Unice Mondiale.

Totodata, Jones si echipa sa urmaresc de câtiva ani reuniunile secrete ale Grupului Bilderberg si pregatirile pe care membrii acestuia le duc pentru declansarea celui de-Al Treilea Razboi Mondial.

Documentarul include imagini video si interviuri de la reuniunea din 2007 a Grupului Bilderberg din Istanbul, Turcia, imagini realizate de catre Paul Dorneanu, primul jurnalist român ce s-a deplasat la o reuniune a Grupului Bilderberg.

Documentarul mai atrage atentia ca adeptii malthusianismului si eugeniei au preluat controlul asupra guvernelor lumii si sunt pe pragul de a incepe o politica de depopulare fortata, cu scopul exterminarii majoritatii locuitorilor planetei.

Pentru o mai buna intelegere a originii acestor evenimente, 'Joc final' ne propune si o incursiune cuprinzatoare in trecutul recent, aratând cum elitele globaliste au sprijinit dictaturile si finantat cele mai sângeroase razboaie, pentru a cladi, pe ruine, o Noua Ordine Mondiala, primul Imperiu Mondial adevarat, in care libertatea va fi doar o amintire. Mass media, aflata sub controlul acelorasi elite, ascunde de decenii informatii cruciale, pentru a pastra secret programul de dominatie asupra intregii lumi, spalând in schimb creierele oamenilor cu spectacole de divertisment de cea mai joasa speta.

Niciodata pana acum vreun documentar nu a reusit sa semnaleze mai convingator si mai alarmant planurile din agenda celor care doresc sa controleze lumea. Mai mult decât obisnuita 'teorie a conspiratiei', 'Joc final' reuneste piesele ascunse si cenzurate ale unui Joc având ca miza insusi viitorul omenirii.

Alex Jones (34 de ani) este un jurnalist american de orientare paleo-conservatoare (traditionalist si anti-autoritar) binecunoscut in tara sa si in Canada pentru opozitia vehementa fata de institutiile si organizatiile internationale precum ONU, Banca Mondiala sau Grupul Bilderberg.

Jurnalist de radio, realizator al emisiunii zilnice The Alex Jones Show, transmisa in direct de peste 60 de posturi de radio din SUA, regizor, documentarist, autor a 15 documentare de lung metraj despre pericolul unei dictaturi mondiale si al instaurarii unui stat politienesc in SUA. Fondatorul unei retele de website-uri de informare alternativa (Prisonplanet.com, Infowars.com etc.)

'Joc final' este a treia premiera pe care Altermedia o propune publicului roman, dupa alte doua documentare de exceptie: 'Pace, propaganda si pamântul fagaduintei' si 'Interventia Independenta' prezentate in 2006 si respectiv 2007.

Amanunte la http://www.altermedia.ro/main.php?news_id=37

Despre AlterMedia

Asociatia Altermedia este o organizatie non-guvernamentala, independenta si nepartinica, ce actioneaza in 3 directii principale: mass-media, dezvoltarea societatii civile, stiinta si cultura.
Pentru mai multe amanunte puteti contacta organizatorii proiectiei la telefoanele 0722 190 685 sau 0722 643 640.
contact@altermedia.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/altermedia/un-documentar-de-exceptie-in-premiera-in-romania