ALTEX inaugureaza cel mai nou centru comercial din Alba Iulia

Alba Iulia - 16 noiembrie 2011

Comunicat tip General in IT&C, Tehnologie, Retail

Grupul ALTEX, prin divizia sa de real-estate, va deschide pe 17 noiembrie 2011 portile celui mai nou centru comercial din Alba Iulia, situat in Calea Motilor nr. 118. Centrul comercial are ca ancora principala magazinulAltex– magazin de distributie electronice si IT&C, de mare suprafata – completata de branduri international de prestigiu din domeniul distributiei de incaltaminte, imbracaminte, cosmetice: TAKKO Fashion, DEICHMANN, Drogerie Markt.

Investitia in centrul comercial a fost de 4 milioane de euro, finantat exclusiv din resurse proprii si reflecta viziunea companiei Altex de a-si dezvolta  locatii in centre comerciale proprii, care sa devina locatii de interes pentru consumatorii din orasele medii si mari din Romania.

“Credem intr-o strategie de dezvoltare fundamentata pe extinderea retelei de magazine de suprafata mare, ALTEX, in locatii proprii, cum ar fi acest retail strip din Alba Iulia,  un concept actual  de centru comercial. Aceasta este reteta de succes prin care o data ne optimizam costurile, oferind consumatorilor ceva ce un mall nu poate oferi: o arie deschisa de shopping unde consumatorul stie inainte de a intra ce magazine are la dispozitie”, a declarat Dan Ostahie, presedinte Altex.

Magazinul Altex din noul centru comercial are o suprafata de 1.500 mp, si aduce la raft peste 8.000 de produse electronice si multimedia de ultima generatie, cu preturi atractive.

Reprezentantii Grupului Altex se asteapta ca noul centru comercial din Alba Iulia sa atraga un trafic de peste 7.000 de vizitatori pe zi, care sa creasca cu 20% in primul an, datorita atragerii de noi parteneri, branduri relevante pentru publicul din Alba Iulia.

Centrul comercial este localizat pe Calea Motilor nr.118, in apropierea intersectiei cu B-dul Revolutiei si este construit pe un teren de 9.544 mp aflat in proprietatea companiei, pozitionat intre Kaufland si Profi. Constructia este structurata pe un singur nivel, in care pe circa 3300 mp spatiu inchiriabil sunt amenajate cinci magazine.

 

 

 

 

 

Despre ALTEX Romania SRL

Grupul Altex include si companiile Altex Distribution, Cometex. Altex este cel mai mare lant de magazine de mare suprafata specializat in produse electronice, electrocasnice si IT&C opereaza in prezent 90 de magazine de mare suprafata in cele mai mari orase din Romania. Mai multe detalii despre ofertele Altex accesati www.altex.ro.
Divizia de real-estate a grupului Altex are in patrimoniu 5 centre comerciale in Buzau, Brasov, Suceava, Falticeni si Alba Iulia, precum si spatii de birouri, spatii comerciale si terenuri in Suceava, Falticeni, Piatra Neamt si pe autostrada Bucuresti-Pitesti. Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati www.cometex.ro.

Taguri: IT&CelectrocasniceAltextablete
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/altex-romania-srl/altex-inaugureaza-cel-mai-nou-centru-comercial-din-alba-iulia