Aluterm Group aniversează împlinirea a 20 de ani de activitate în domeniul construcţiilor

BUCURESTI - 18 noiembrie 2013

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Afaceri, Constructii, Sanatate, Tehnologie

În 2013 compania cu capital integral românesc, Aluterm Group, cu sediul în oraşul Cluj Napoca sărbătoreşte împlinirea a 20 de ani de activitate în domeniul construcţiilor.

Aniversare Aluterm Group, 20 de ani in domeniul constructiilor

Aniversare Aluterm Group, 20 de ani in domeniul constructiilor

 Cea mai mare satisfacţie o ai atunci când reuşeşti să construieşti ceva, ceva care durează şi care reuşeşte să schimbe în bine vieţile oamenilor. Noi am reuşit. Pentru noi construcţiile reprezintă un spaţiu pentru viaţă și în consecinţă misiunea noastră a fost mereu aceea de a oferi produsele de încredere necesare dezvoltării lor. Această abordare corelată cu buna colaborare cu firmele partenere ne-a adus aici, la aniversarea a 20 ani.  

Andreea Strugaru, Managing Partner, Aluterm Group

Povestea acestei companii începe în 1993 la Cluj, moment în care un grup de oameni vizionari anticipează nevoia de inovaţie şi gradul accelerat de dezvoltare specifice domeniului construcţiilor. Lucrurile au evoluat conform aşteptărilor. Oferind soluţii inovatoare prin parteneriatele cu furnizori externi şi garantând un grad ridicat de calitate, compania a crescut rapid ajungând să participe până în 2013 la peste 1500 de proiecte naţionale. Într-o piață în expansiune, în contextul amplificării procesului dezvoltării tehnice, compania a cunoscut o dezvoltare continuă. În 2005 identitatea Aluterm se transformă, liniile principale de vânzare devin divizii independente, cu specialiști proprii.

Astăzi Aluterm Group deţine 4 divizii:

Siatec - este divizia din cadrul Aluterm Group specializată în automatizări pentru căi de acces. Siatec este liderul pieţei de automatizări pentru căi de acces furnizând echipamentele şi expertiza pentru peste 1 000 de proiecte. În 2013 Siatec are peste 400 de colaboratori şi parteneri naţionali şi internaţionali. Produsele din gama Siatec sunt: automatizările pentru porţi, uşi automate, bariere automate, uşi industriale, uşi rezistente la foc, uşi de garaj secţionale sau basculante, sisteme de acţionare pentru ferestre, sisteme complete de andocare, gamă completă de accesorii pentru toate aceste tipuri de echipamente enumerate.

Makroplast – este divizia care oferă produse şi servicii complete din piaţa plăcilor din policarbonat.  Soluţiile oferite sunt atât pentru zona rezidenţială, pentru proiectele comerciale cât şi pentru construcţiile de tip industrial. Produsele Makroplast: plăci din policarbonat celular, plăci din policarbonat compact, plăci din policarbonat modular, plăci din policarbonat cutat, trape de evacuare fum şi ventilaţie, luminatoare componibile, copertine de intrare cu sau fără panouri laterale de protecție.

Parkomatic – divizia specializată în sistemele de parcare: parcometre stradale “on-street”, sisteme automate de parcare cu barieră “off-street”. Toate soluţiile sunt modulare, în portofoliul companiei se găsesc atât parcări mici cât şi parcări mari cu peste 300 de locuri.

Tormed – este divizia Aluterm Group destinată domeniului medical. Tormed este singurul distribuitor naţional de sisteme automate de acces și uși create pentru sectorul medical, capabil să ofere inovaţia partenerilor internaţionali şi experienţa de 20 de ani a inginerilor implicaţi în proiecte de acest gen în România.

CONCURS

Pentru a marca aniversarea a 20 de ani şi pentru a mulţumi colaboratorilor, Aluterm Group a lansat un concurs care oferă ca premii tablete Apple si Samsung, un premiu special pentru arhitecţi şi premii zilnice. Concursul se desfăşoară în perioada 15 octombrie - 30 decembrie 2013. Detalii complete despre acesta sunt disponibile în pagina dedicată – http://20.aluterm.ro/

Despre KADRA TECH SRL

Aluterm Group oferă din 1993 soluţii pentru industria construcţiilor validate în peste 1500 de proiecte care se remarcă printr-un plus de valoare prin includerea de automatizări pentru căi de acces, materiale din policarbonat și trape sau parcări inteligente.

BUCUREŞTI - Sos. Dudesti-Pantelimon 42, incinta RAMS Business Park T/F: 021-6272300 CLUJ - Str. Traian Vuia nr. 208 T/F: +40 26 427 4014
E-mail:marketing@aluterm.ro
www.aluterm.ro
www.makroplast.ro
www.siatec.ro
www.parkomatic.ro
www.tormed.ro