Aluterm Group lansează divizia dedicată sectorului medical - Tormed

BUCURESTI - 5 noiembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii, Sanatate, Tehnologie

Aluterm Group a lansat în această toamnă divizia Tormed , specializată în soluţii destinate sectorului medical. Prin acest brand, grupul Aluterm promite soluţii special proiectate pentru sectorul medical şi experienţa de 20 de ani în domeniu a inginerilor proprii. Aceasta lansare coincide şi cu aniversarea a 20 de ani de existenţa a grupului, marcând începutul unei noi perioade de dezvoltare strategică a companiei.

Tormed – sisteme automate de acces și uși create pentru sectorul medical

Tormed – sisteme automate de acces și uși create pentru sectorul medical

 De doi ani colectăm informaţii cu privire la toate proiectele medicale, am ajuns chiar şi la proiectele realizate în anii ‘90. Folosim experienţa inginerilor noştri corelată cu cerințele doctorilor. Comunicăm mai mult cu doctorii, cu arhitecţii, antreprenorii, constructorii şi furnizorii la fiecare proiect. Ştim care sunt cerinţele fiecărei părţi şi care sunt problemele cele mai des întâlnite sau cele mai greu de rezolvat. 

Andreea Strugaru, Managing Partner Aluterm Group

Aluterm Group este compania cu capital integral românesc care oferă din 1993 soluţii pentru industria construcţiilor: automatizări pentru căi de acces, policarbonat, trape de fum şi accesorii, sisteme de parcare automată. În cei 20 de ani de activitate a participat la peste 1500 de proiecte pe întreg teritoriul ţării. Compania are sediul la Cluj dispunând de o reţea de distribuţie naţională controlată printr-o serie de birouri regionale în Bucureşti, Bacău şi Timişoara.

Proiectele derulate în ultimii ani corelate cu transformările pieței constucțiilor și a celor survenite in sectorul medical au impus apariția unei divizii dedicate sectorului medical. Tormed are ca obiectiv acoperirea nevoilor ridicate de sectorul medical: respectarea standardelor naţionale şi europene, a cerinţelor specifice (nevoia de medii curate, de garanţii extinse, de inovaţie, etc.) a controlului costurilor şi a garanţiei soluţiilor.

În prezent, divizia Tormed oferă următoarele soluţii (gama va fi extinsă din 2014):

    Uși etanșe și semietanşe automateTorMed - Prima ușă batantă special creată pentru spitale şi clinici medicale din RomâniaUși și vitraje cu protecție la radiațiiFerestre pentru transferul instrumentaruluiUși automate batante pentru accesul persoanelor cu dizabilitățiUși rezistente la foc, cortine rezistente la foc și fumUși automate rapide pentru unități primire urgențeSisteme de organizare a parcărilor spitalelor și clinicilor medicale

 

Tormed este un brand suținut de o serie de mari furnizori internaționali de sisteme destinate sectorului medical. Inovația si și tehnica de ultimă generație sunt acum disponibile și în Romania împreună cu expertiza inginerilor care cunosc nevoile și problemele ridicate de proiectele autohtone.

Noua divizie Aluterm Group, Tormed, aduce o abordare nouă pentru piaţa din România, propune sectorului medical un set de soluţii destinate automatizării cailor de acces, colectate de la o serie de parteneri internaţionali. Noutatea provine şi de la faptul că această divizie, prin produsele şi soluţiile oferite caută să aducă un maxim de beneficii unităţilor medicale, mizând pe faptul că antreprenorii, constuctorii şi arhitecţii au acelaşi scop, realizându-se astfel o corelare a obiectivelor.

 “Tormed este un brand destinat oamenilor din spitale, l-am gândit şi l-am proiectat pentru ei chiar dacă de cele mai multe ori contactul nostru este cu antreprenorul sau constructorul, mizam că aceasta este şi perspectiva antreprenorilor, a constructorilor şi arhitecţilor şi că aşa vom realiza o echipă mai puternică, având obiectivul comun”.

  Andreea Strugaru Managing Partner Aluterm Group

Tormed se poziţionează pe piaţă ca singurul distribuitor naţional de sisteme automate de acces și uși create pentru sectorul medical, capabil să ofere inovaţia partenerilor internaţionali şi experienţa de 20 de ani a inginerilor implicaţi în proiecte de acest gen în România.

Mai multe informaţii despre Tormed puteţi găsi în pagina dedicată – www.tormed.ro.

Despre KADRA TECH SRL

Aluterm Group oferă din 1993 soluţii pentru industria construcţiilor validate în peste 1500 de proiecte care se remarcă printr-un plus de valoare prin includerea de automatizări pentru căi de acces, materiale din policarbonat și trape sau parcări inteligente.

BUCUREŞTI - Sos. Dudesti-Pantelimon 42, incinta RAMS Business Park T/F: 021-6272300 CLUJ - Str. Traian Vuia nr. 208 T/F: +40 26 427 4014
E-mail:marketing@aluterm.ro
www.aluterm.ro
www.makroplast.ro
www.siatec.ro
www.parkomatic.ro
www.tormed.ro