Astra Giurgiu – încă un pas în vederea construcției unui stadion modern

BUCURESTI - 11 decembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Constructii, Sport

În toamna acestui an s-au finalizat lucrările de modernizare a tribunei stadionului din Giurgiu. Stadionul dispune după această modernizare de aproximativ 5 500 de locuri. Makroplast a furnizat pentru realizarea copertinei tribunei policarbonat celular de 25 mm cu structură dublu X .

Stadion Astra Giurgiu, copertina Makroplast, divizie Aluterm Group

Stadion Astra Giurgiu, copertina Makroplast, divizie Aluterm Group

 “Proiectul de la Astra a fost unul inedit pentru noi, atât conducerea cât şi personalul implicat şi chiar povestea acestui club de fotbal inspirau pasiune, totul era viu şi dornic de afirmare. În consecinţă tribuna trebuia să coincidă întru totul cu starea aceasta de spirit. Am reuşit să facem asta şi mai mult de atât, am răspuns la toate aşteptările beneficiarului care vizau atât costurile cât şi garantarea lucrării.”  

Octavian Fanea, Sales Manager Aluterm Group

Stadionul echipei Astra Giurgiu se află într-un proces de modernizare. Din toamna anului 2013 dispune de o tribună modernă. Soluția tehnică folosită pentru realizarea copertinei tribunei a fost oferită de Makroplast. Pentru construcție s-a folosit un policarbonat special care dispune de 9 pereţi (8 camere de aer) ce formează în interior o structură în forma literei X. Cu o astfel de structură şi o grosimea de 25 mm, policarbonatul a permis construcţia unei structuri rezistente şi rigide cu durată de viaţă foarte mare. Datorită tratamentului UV policarbonatul nu se decolorează şi nu îşi pierde din proprietăţile fizico-chimice în timp. Pentru construcţia copertinei s-au consumat aproximativ 150 de plăci însumând 1890 mp de policarbonat.

Avantajele unei astfel de structuri din policarbonat sunt rezistența ridicată, păstrarea proprietăţilor fizice şi chimice în timp şi posibilitatea de modificare facilă (chiar extindere) a structurii sau de înlocuire a zonelor deteriorate în caz de accidente.

  Tribuna stadionului este prevăzută în zonele laterale cu pereţi cortină transparenţi. Pentru realizarea lor s-a folosit policarbonat compact de 8 mm. Această soluţie Makroplast a întrunit cerinţele beneficiarului, raport optim calitate/preţ şi garanţie extinsă pentru lucrare. În total s-au folosit aproximativ 370 de mp de policarbonat. Şi acest policarbonat este tratat UV, Makroplast garantând păstrarea proprietăţilor fizice şi chimice în timp.

Proiectul de la Giurgiu constituie unul dintre proiectele în care echipa Makroplast a căutat să optimizeze la maxim costurile păstrând la aceleaşi standarde ridicate calitatea lucrării şi garantând materialele folosite pentru mai mulţi ani.

Despre KADRA TECH SRL

Despre Aluterm Group

Aluterm Group oferă din 1993 soluţii pentru industria construcţiilor validate în peste 1500 de proiecte care se remarcă printr-un plus de valoare prin includerea de automatizări pentru căi de acces, materiale din policarbonat și trape sau parcări inteligente.

Makroplast – este divizia care oferă produse şi servicii complete din piaţa plăcilor din policarbonat. Soluţiile oferite sunt atât pentru zona rezidenţială, pentru proiectele comerciale cât şi pentru construcţiile de tip industrial. Produsele Makroplast: plăci din policarbonat celular, plăci din policarbonat compact, plăci din policarbonat modular, plăci din policarbonat cutat, trape de evacuare fum şi ventilaţie, luminatoare componibile, copertine de intrare cu sau fără panouri laterale de protecție.

BUCUREŞTI - Sos. Dudesti-Pantelimon 42, incinta RAMS Business Park T/F: 021-6272300 CLUJ - Str. Traian Vuia nr. 208 T/F: +40 26 427 4014
E-mail:marketing@aluterm.ro
www.aluterm.ro
www.makroplast.ro
www.siatec.ro
www.parkomatic.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/aluterm-group/astra-giurgiu-inca-un-pas-in-vederea-construc-iei-unui-stadion-modern