Câştigă o Dacia Dokker – Concurs Aluterm Group – CAME

BUCURESTI - 5 aprilie 2016

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Auto, Afaceri, Constructii, Tehnologie

Live site

Compania românească Aluterm Group, importatorul oficial al produselor CAME în România, oferă unei firme partenere, prin tragere la sorţi, un autoturism Dacia Dokker. Premiul se va acorda în corelaţie cu activitatea comercială a partenerilor în anul 2016. Câştigătorul va fi stabilit prin tragere la sorți în cadrul unui eveniment naţional, Aluterm – CAME, organizat la începutul anului 2017.

Câștigă o Dacia Dokker

Câștigă o Dacia Dokker

 Fiecare acţiune pe care o face Aluterm Group are la bază ideea de colaborare win/win. În 2016 vom câştiga din nou cu toţii, Contractul de Distribuţie aduce foarte multe beneficii iar premiul cel mare – Dacia Dokker – stabileşte noi standarde în piaţă. Marele câştigător va fi clientul final care va avea acces la produse pentru acasă de calitate superioară, moderne, fiabile şi comercializate la preţul corect. 

Andreea Strugaru, Managing Partner Aluterm Group

Aluterm Group şi CAME au pregătit o Dacia Dokker pentru firmele partenere din industria automatizării căilor de acces. Acest premiu este, probabil, cel mai mare premiu oferit în România în această nişă de piaţă.

CAME

CAME S.p.A. este o companie fondată în Italia care oferă soluţii pentru automatizarea căilor de acces. CAME este o companie globală care deţine 480 de filiale şi furnizori în 118 ţări. Compania are sediul central în Treviso, deţine peste 1400 de angajaţi şi a avut în 2014 o cifră de afaceri de 230 de milioane de euro.

Aluterm

Aluterm Group este cea mai mare companie românească specializată în soluţii pentru automatizarea căilor de acces. Compania a fost înfiinţată în 1993, are sediul central în oraşul Cluj-Napoca, o reţea naţională de puncte de lucru şi a participat la o serie de proiecte naţionale importante. Aluterm Group este partenerul oficial CAME S.p. A în România.

Concursul – Dacia Dokker by CAME – organizat de Aluterm şi CAME

Concursul se adresează firmelor partenere care au semnat cu Aluterm Group contractul de distribuţie a produselor CAME. Şansele de câştigare a premiului sunt direct proporţionale cu vânzările, conform regulamentului concursului.

Concursul se desfăşoară în perioada 1 ianuarie – 31 decembrie 2016. Câştigătorul premiului va fi extras în cadrul unui eveniment naţional, public, organizat în primul trimestru al anului 2017.

La acest concurs pot participa companii din toată ţara care au în obiectul de activitate vânzarea şi montajul de automatizări pentru căi de acces (motoare de porţi, bariere, motoare industriale) şi accepta contractul de distribuţie a produselor CAME.

Pagina oficială a concursului este - http://www.cameromania.com/daciadokker/.

Mai mult decât o Dacia Dokker 

Pe lângă marele premiu – o Dacia Dokker – această iniţiativă naţională aduce un set de beneficii substanţiale companiilor care activează în piaţa automatizării căilor de acces. Prin contractul de distribuţie firmele nu au doar acces la marele premiu ci şi un set consistent de beneficii:

Preţuri preferenţialePrioritate la livrarea mărfii din stocul naţionalAcces la o platformă modernă ce evidenţiază piese de schimb pentru fiecare automatizarePreţuri speciale pentru achiziţia a doua automatizări pentru showroomSuport în activităţile de marketing precum şi acces la stoc de fotografiiParticiparea la traininguri comerciale şi tehnice anualeDocumentaţie şi cataloage în limba romanăClienţi – distribuitorul CAME în România, Aluterm Group, va redistribui cererile de la clienţii finali către firmele de montaj care semnează contractul de distribuţie în funcţie de zonă geografică în care operează.

Aluterm Group şi CAME îşi propun să schimbe piaţa automatizărilor în România. În 2016, prin extinderea reţelei naţionale de parteneri se urmăreşte oferirea de soluţii de înaltă calitate clienţilor finali şi participarea activă la crearea de spaţii pentru viaţa în întreaga ţară.

Pagina oficială Aluterm CAME: Porţi Automate CAME

Informaţii complete despre Aluterm Group şi despre diviziile companiei puteţi găsi la adresele:

Aluterm Group – http://www.aluterm.ro/

Siatec - usi automate, porţi automate, automatizări ferestre - http://www.siatec.ro/

Makroplast - policarbonat, trape de fum, luminătoare, copertine - http://www.makroplast.ro/

Parkomatic - sisteme de parcare - http://www.parkomatic.ro/

Despre KADRA TECH SRL

Aluterm Group oferă din 1993 soluţii pentru industria construcţiilor validate în peste 2000 de proiecte care se remarcă printr-un plus de valoare prin includerea de automatizări pentru căi de acces, materiale din policarbonat și trape sau parcări inteligente.

BUCUREŞTI - Sos. Dudesti-Pantelimon 42, incinta RAMS Business Park; CLUJ - Str. Traian Vuia nr. 208 T/F: +40372 368 355
E-mail:marketing@aluterm.ro
www.aluterm.ro
www.makroplast.ro
www.siatec.ro
www.parkomatic.ro