Lider în Sistemele de Parcare Inteligentă, Parkomatic introduce Plata Taxei de Parcare direct de pe Smartwatch Garmin!

BUCURESTI - 18 decembrie 2018

Comunicat tip Administrativ / Management in Logistica/Transport

Plata Taxei de Parcare direct de pe Smartwatch-ul Garmin este cea mai recentă inovație pe piața sistemelor de parcare din România. Această opțiune este introdusă în premieră de Parkomatic . Acest brand nu se dezice nici de această dată de angajamentul de lider în domeniul Managementului Sistemelor de Parcare Automată.

Parkomatic

Parkomatic a introdus pentru prima dată în România, opțiunea plății contactless a taxei de parcare, direct de pe telefonul mobil. Plata contactless de pe smartphone se poate efectua în stațiile de parcare automată instalate de către companie. Iar acum, Parkomatic face încă un pas în față în implementarea celor mai inovative soluții pentru a facilita plata parcării. Plata taxei de parcare direct de pe Smartwatch reprezintă o inovație în domeniul parcărilor automate. Noua opțiune va asigura un plus de confort pentru posesorii de mașini. De asemenea, va simplifica în mod considerabil procesul de plată și timpii de așteptare ai șoferilor pentru a ieși din parcare.

De ce este nevoie pentru a folosi Garmin Pay?

Plata taxei de parcare cu Smartwatch Garmin se efectuează la casele automate echipate cu cititor de card bancar contactless. Astfel, nu necesită o infrastructură suplimentară, singura diferență constând în faptul că trebuie înrolat cardul pe aplicația de pe smartwatch. Această metodă de plată este disponibilă pentru posesorii de carduri Visa BT de la Banca Transilvania.

Cum se adaugă cardurile BT în Garmin Pay?

Pentru a folosi opțiunea de plată Garmin Pay  de pe Smartwatch, trebuie să dețineți un device de mișcare compatibil cu Garmin Pay. Garmin Pay este disponibil pe 4 game de device-uri Garmin: Fenix 5 Plus, D2 Delta, Vívoactive 3 sau Forerunner 645. Tranzacțiile efectuate prin Garmin Pay se pot vedea în aplicația Garmin. Astfel că, pentru a conecta cardul BTR în Garmin Pay, trebuie să urmați câțiva pași.

Dacă dețineți un card Visa BT și un smartwatatch compatibil cu Garmin Pay, primul pas constă în adăugarea cardului BT în Garmin Pay. Această procedură este extrem de intuitivă și ușor de realizat, și se face din aplicația Garmin Connect. Se selectează Garmin Pay și opțiunea “Creează portofel”. Imediat ce ați creat portofelul, setați o parolă și introduceți datele cardului dumneavoastră Visa BT. Sau, și mai simplu: puteți scana datele cardului folosind camera telefonului. Acceptați apoi Termenii și Condițiile de utilizare și activați opțiunea de plată prin Garmin Pay. Puteți face acest lucru contactând un operator Banca Transilvania, prin call center, la numărul de telefon: 0264 30 80 28 / *8028.

O data ce ați adăugat cardul BT în Garmin Pay, tot ce vă mai rămâne de făcut este să adăugați cardul BT și în device-ul Garmin.

Cum se adaugă cardurile BT în device-ul Garmin?

Din nou, procedura este foarte simplă și intuitivă. Pentru plata taxei de parcare direct de pe Smartwatch trebuie să urmați doi pași. Țineți apăsat butonul de pe device-ul Garmin și introduceți codul de Securitate. Vă atenționăm că acesta trebuie introdus o singură data în 24 de ore.  Apropiați device-ul de terminalul contactless.

Noua modalitate de plată a taxei de parcare, direct de pe Smartwatch, vine ca un răspuns al brandului Parkomatic la nevoia de dezvoltare urbană a României, datorată traficului intens. Aceasta este o soluție complexă și fiabilă, care acoperă o arie vastă de aplicabilitate. Poate fi implementată pentru proiecte de parcări pentru domeniul industrial, rezidențial, comercial, office building, pentru spitale, gări, aeroporturi și parcări publice.

Plata taxei de parcare direct de pe Smartwatch prezintă un interes ridicat în rândul partenerilor noștri. Colaborăm cu numeroși arhitecți, proiectanți și investitori, care urmăresc să implementeze un astfel de sistem de parcare inteligentă integrat. Aceste sisteme de management al locurilor de parcare sunt recomandate pentru clădirile de birouri și centrele comerciale cu trafic intens.

Totodată, această opțiune de plată poate fi folosită și în parcările publice inteligente, cu soluții de acces controlat. Soluția se adresează orașelor care aspiră la calificativul de “Smart City”. Aceste orașe pot beneficia de la Parkomatic de soluții specializate și customizabile, care vor asigura un confort sporit pentru locuitori.

Această soluție de achitare a taxei de parcare este deja funcțională pentru o serie de proiecte importante, printre care se numără: Spitalul Militar Regina Maria, din Brașov, Platinia Shopping Center, din Cluj, Sala Polivalentă, din Cluj, Hotelul Rina, din Sinaia, Novis Plaza, din Cluj, Parcul Sportiv Universitar “Prof. dr. Iuliu Hațieganu”, din Cluj, Spitalului Județean de Urgență “Sf. Ioan cel Nou” Suceava, Aeroportul din Satu Mare, precum și pentru parcarea TIR  A&O de pe Centura Lugoj, Parcarea din Poiana Brașov, City Park Mall, din Constanța și Baza Sportivă Gheorghieni.

Despre KADRA TECH SRL

Aluterm Group oferă din 1993 soluţii pentru industria construcţiilor validate în peste 2500 de proiecte care se remarcă printr-un plus de valoare prin includerea de automatizări pentru căi de acces, materiale din policarbonat și trape sau parcări inteligente.

BUCUREŞTI - Sos. Dudesti-Pantelimon 42, incinta RAMS Business Park; CLUJ - Str. Traian Vuia nr. 208 T/F: +40372 368 355
E-mail:marketing@aluterm.ro
www.aluterm.ro
www.makroplast.ro