Luminatoare fixe și modulare KADRA montate la ASA Cons Romania

Cluj - Napoca - 15 august 2019

Comunicat tip General in Afaceri

Am finalizat, recent, montarea a nu mai puțin de 12 luminatoare pentru ASA Cons Romania, unul dintre cei mai importanți producători românești de prefabricate, din beton, pentru construcții nerezidențiale.
Proiectul a fost unul complex, cu particularități specifice unei construcții industriale, astfel că inginerii KADRA specializați în soluții de acces automat pentru clădiri industriale și centre logistice au analizat proiectul și au recomandat cele mai potrivite soluții, care să rezolve atât nevoia de aerisire a spațiului, cât și asigurarea iluminării naturale.

www.kadra.ro

www.kadra.ro

Care a fost solicitarea ASA Cons Romania?

 

 Fiind un spațiu destinat în special, sudurii, se degajează o cantitate mare de fum, astfel că ASA Cons Romania avea nevoie de o soluție de evacuare a fumului respectiv.

Totodată, fiind vorba de un spațiu industrial, de mari dimensiuni, clientul avea nevoie și de o soluție de iluminare naturală.

Analizând proiectul, inginerii KADRA au venit cu recomandarea să montăm atât  luminatoare, cât și trape de ventilație, dar și vitraje verticale.

 

Ce soluții de acces automat s-au montat?

În primul rând, a fost montat un luminator modular, cu dimensiunea de 2x90 m, care are avantajul că permite pătrunderea unei cantități de lumină de până la 5 ori mai mare decât în cazul ferestrelor verticale. Acesta a fost montat împreună cu 6 trape de ventilație, care asigură atât ventiația zilnică, cât și aportul de lumină. Unul dintre benficiile majore ale montării de trape de ventilație îl reprezintă faptul că reprezintă o construcție ușoară, care asigură un transfer optim de lumină și necesită deschidere cu motor electric 230V, cursă 300mm.

 

 

 

 

Mai multe informații despre trapele de ventilație KADRA, puteți citi accesând site-ul: https://kadra.ro/luminatoare-fixe-si-modulare-kadra-montate-la-asa-cons-romania/

Despre KADRA TECH SRL

Cu o experiență de 25 de ani, KADRA vă oferă cele mai inovatoare soluții tehnice de construcție și management al căilor de acces.
• acces automat – uși, porți, ferestre
• sisteme de management al parcărilor
• trape de fum, luminatoare, policarbonat

BUCUREŞTI - Sos. Dudesti-Pantelimon 42, incinta RAMS Business Park; CLUJ - Str. Taietura Turcului, nr. 47 T/F: +40372 368 355
E-mail:marketing@kadra.ro
www.kadra.ro