Parkomatic lansează video pentru soluțiile complete de management al parcării

BUCURESTI - 7 iunie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate, Tehnologie, Logistica/Transport

Parkomatic a lansat video-ul de prezentare al diviziei ce face parte din Aluterm Group. Un minut și 40 de secunde despre soluțiile complete oferite pentru managementul parcărilor.

Video soluții complete de parcare Parkomatic

Video soluții complete de parcare Parkomatic

Soluții în regim 360 de grade pentru orice tip de parcare, fie ea on street, subterană, cu plata prin card contactless sau cu stații de încărcare electrice.

S-au orientat spre viitor, cu viziunea unor orașe smart, care privesc în perspectivă și care aleg soluții și sisteme de parcare ce ajută la decongestionarea traficului și la un mediu mai bun.

Sistemele LPR de recunoaștere a numerelor de înmatriculare, panourile ce afișează locurile libere, stâlpii retractabili, casa automată cu plată cash/card, toate contribuie la o modernizare a parcărilor din România și la o metodă mai simplă de a te opri în punctele cheie ale orașului.

Puteți viziona aici.

Despre KADRA TECH SRL

Aluterm Group oferă din 1993 soluţii pentru industria construcţiilor validate în peste 2500 de proiecte care se remarcă printr-un plus de valoare prin includerea de automatizări pentru căi de acces, materiale din policarbonat și trape sau parcări inteligente.

BUCUREŞTI - Sos. Dudesti-Pantelimon 42, incinta RAMS Business Park; CLUJ - Str. Traian Vuia nr. 208 T/F: +40372 368 355
E-mail:marketing@aluterm.ro
www.aluterm.ro
www.makroplast.ro
www.siatec.ro
www.parkomatic.ro