VERANDA MALL – prima zi – 50 000 de oameni

BUCURESTI - 1 noiembrie 2016

Comunicat tip General in Afaceri, Constructii, Media / Publicitate

Cu o suprafaţă inchiriabila de 30.000 de metri pătraţi şi un cost de 60 de milioane de euro, al 10-lea mall din Bucureşti, Veranda Mall , a fost deschis pe data de 27 Octombrie la Bucureşti.

Veranda Mall, va servi peste 400.000 de locuitori ai cartierelor Obor, Ştefan cel Mare, Moşilor şi Colentina. În prezent, 46 de magazine şi sucursale de bănci dar şi 19 restaurante, fast food-uri şi cafenele îşi oferă produsele şi serviciile în Verandă Mall.

Veranda Mall oferă peste 1200 locuri de parcare oferită în mod gratuit clienţilor iar un cinematograf, deşi nu este încă prezent, va fi construit într-o fază ulterioară.

Pentru a asigura calitatea căii de acces în Verandă Mall s-au instalat 3 uşi rotative Record furnizate de Aluterm Group . Astfel, în ziua deschiderii, peste 50.000 de persoane au intrat în clădire prin cele 3 uşi rotative cu 3 aripi, uşi create special pentru a suporta atât traficul intens dar şi pentru a permite accesul persoanelor cu dizabilităţi.

Usa rotativa cu 3 aripi K31 Record

Usa rotativa cu 3 aripi K31 Record

Veranda Mall este situat în zona Obor pe strada Ziduri Moşi şi a fost construit în locul fabricii de produse chimice şi mase plastice Prodplast.

Acesta este al 10-lea mall din Bucureşti şi a fost creat pentru a deservi zona Obor, o zonă bine cunoscută ca o zonă comercială datorită pieţei care îi poartă numele.

Cel mai mare chiriaş al Veranda Mall este Carrefour, care, după ce a închiriat o mare parte din Park Lake s-a poziţionat strategic şi în acest nou centru comercial. Astfel, 11.000 de metri pătraţi sunt închiriaţi de Carrefour, reprezentând o treime din suprafaţa mall-ului.

Veranda Mall mai este ocupat şi de branduri recunoscute precum H&M cu o suprafaţă de 2.000 de metri pătraţi, Deichman cu 450 de metri pătraţi şi CCC cu 500 de metri pătraţi.

Cu o suprafaţă mai mică sunt prezente şi brandurile: Pimkie, Lora shoez, Le Cashmere Heritage, Pimkie, Pepco, DM, magazinul pentru animale Petmag, librăria Diverta şi farmacia Sensiblu.

Andrei Pogonaru, coordonatorul centrului comercial Veranda Mall, a declarat că, deşi Veranda nu dispune încă de un cinematograf, un astfel de centru de distracţie este programat să fie construit în faza a doua de investiţii, spaţiul fiind mai mult decât suficient.

Intrarea pietonilor în Verandă Mall se face prin intermediul a 3 uşi rotative cu 3 aripi Record K31. Aceste uşi rotative au fost furnizate special de către Aluterm Group pentru a respecta cerinţele speciale ale constructorilor.

Uşile rotative au un diametru de 4000 de mm destinat trecerii unui număr de peste 3000 de oameni pe oră.

De asemenea, diametrul larg permite, împreună cu opţiunea de încetinire a uşii, trecerea persoanelor în scaun cu rotile sau a cărucioarelor.

Pentru a scădea costurile de climatizare şi a menţine o atmosferă placă în interiorul Veranda Mall, cele 3 uşi rotative au fost montate cu perdea de aer cald, perdea ce porneşte atunci că uşa se mişcă, acest sistem garantând climatizarea eficientă şi consumul scăzut de energie.

Cele 3 uşi rotative vin cu operator superior şi închidere de noapte pentru o siguranţă sporită.

Design-ul inedit al uşilor rotative cu 3 canaturi Record se contopeşte foarte uşor cu faţada clădirii şi oferă o senzaţie de spaţiu larg şi inedit.

Aluterm Group se mândreşte cu faptul că Veranda Mall a ales soluţiile Record pentru a creşte calitatea spaţiului construit şi pentru a oferi clienţilor săi o serie de căi de acces sigure, frumoase şi fiabile.

Informaţii complete despre Aluterm Group şi despre diviziile companiei puteţi găsi la adresele: 

Aluterm Group – http://www.aluterm.ro/

Siatec -  usi automate , usi medicale, automatizari porti, automatizari ferestre, ferestre transfer  - http://www.siatec.ro/

Makroplast - policarbonat, trape de fum, luminatoare, copertine -  http://www.makroplast.ro/

Parkomatic - sisteme de parcare, sisteme de ghidare PGS, sisteme de ticketing si control acces - http://www.parkomatic.ro/

Record Romania - Usi rotativehttp://record-romania.com/

Despre KADRA TECH SRL

Aluterm Group oferă din 1993 soluţii pentru industria construcţiilor validate în peste 2500 de proiecte care se remarcă printr-un plus de valoare prin includerea de automatizări pentru căi de acces, materiale din policarbonat și trape sau parcări inteligente.

BUCUREŞTI - Sos. Dudesti-Pantelimon 42, incinta RAMS Business Park; CLUJ - Str. Traian Vuia nr. 208 T/F: +40372 368 355
E-mail:marketing@aluterm.ro
www.aluterm.ro
www.makroplast.ro
www.siatec.ro
www.parkomatic.ro