Aluviune

Definitie Aluviune

Din punctul de vedere al dreptului civil, o accesiune imobiliara naturala. Prin aluviune se inteleg cresterile de teren care se fac pe nesimtite ca urmare a depunerilor succesive de pamant la malurile apelor curgatoare. Ele apartin proprietarului terenului riveran la care s-au facut acele depuneri de pamant (art.495-497 Cod Civil).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Aluviune? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Aluviune.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Aluviune. Definitiile termenilor despre Aluviune cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Aluviune, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Aluviune.