VreauCredit.ro lanseaza aplicatia gratuita FPP destinata site-urilor ce vand/inchiriaza produse sau servicii.

BUCURESTI - 26 martie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Destinata in special site-urilor cu profil imobiliar, auto, turistic si nu numai (in general site-uri care ofera spre vanzare / inchiriere anumite produse sau servicii), aplicatia FPP oferita de VreauCredit.ro pune la dispozitia utilizatorilor ofertele de finantare disponibile pe piata bancara din Romania pentru fiecare produs / serviciu in parte. Astfel, vizitatorii au acces imediat (in aceeasi pagina) si la ofertele de finantare reprezentative pentru acel produs / serviciu.

VreauCredit.ro lanseaza aplicatia gratuita FPP destinata site-urilor ce vand/inchiriaza produse sau servicii.

Pentru ca incercam sa mentinem un nivel ridicat al serviciilor oferite atat vizitatorilor cat si partenerilor nostri, va aducem la cunostinta lansarea aplicatiei FPP, o aplicatie gratuita, unica pe piata online din Romania, menita sa imbunatateasca modalitatile clasice de fidelizare a vizitatorilor.

Avand in vedere faptul ca pretul unui produs afisat online nu poate fi modificat, utilizatorul are posibilitatea de a micsora suma imprumutata prin marirea avansului (aflati mai multe detalii folosind meniul din subsolul aplicatiei). De asemenea, acesta poate alege categoria creditelor (in functie de profilul site-ului), perioada de rambursare (necesara efectuarii calculelor), moneda si banca ofertanta. Nu in ultimul rand, aplicatia ofera vizitatorilor posibilitatea de a sorta rezultatele in functie de rata lunara, DAE (dobanda anuala efectiva) sau costul total. Aceste filtre vor fi salvate pe toata durata vizitarii site-ului, ofertele de finantare sincronizadu-se in timp real cu site-ul nostru in functie de pretul produsului / serviciului vizualizat si de preferintele utilizatorului.

In privinta preturilor produselor / serviciilor prezentate in cadrul site-ului pe care va fi instalata aplicatia VreauCredit.ro, acestea pot fi exprimate in orice moneda, urmand ca aplicatia sa calculeze automat echivalentul acestora in Euro (la cursul BNR) pentru afisarea ofertelor de finantare corespunzatoare si efectuarea calculelor necesare.

Instalarea aplicatiei FPP este cat se poate de facila si presupune parcurgerea urmatoarelor etape: alegerea unuia din profilele mentionate anterior (imobiliar, auto, turism, bunuri de larg consum), modificarea aspectului pentru a corespunde layout-ului / design-ului site-ului pe care urmeaza a fi instalata (optional) si nu in ultimul rand generarea automata a unui cod JavaScript care trebuie introdus in pagina de prezentare a produselor / serviciilor oferite.

Pentru mai multe detalii va rugam sa vizitati sectiunea 'Resurse pentru webmasteri' in cadrul site-ului nostru: http://www.vreaucredit.ro/resurse-pentru-webmasteri

Despre Alvigo

VreauCredit.ro se doreste a fi cea mai buna interfata intre banci si persoanele fizice sau juridice care urmaresc obtinerea informatiilor preliminare acordarii unui credit.
Echipa VreauCredit.ro
contact@VreauCredit.ro