Alzhaimer    

Comunicate de presa si evenimente pe tema Alzhaimer

 • Alzhaimer. BOALA ALZHEIMER

  Alzhaimer

  Bucuresti - 10 October 2011

  Comunicat de PRIVATE SENIOR CENTER S.R.L.

  ... Alzhaimer. Boala Alzheimer reprezinta cea mai frecventa si mai importanta afectiune degenerativa cerebrala a varstnicului ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: azil , azil batrani , camin batrani , azil privat , ingrijire batrani , alzhaimer

  Vezi toate comunicatele de presa despre Alzhaimer

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul Alzhaimer.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la Alzhaimer. Informatiile despre Alzhaimer cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul Alzhaimer, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la Alzhaimer, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.