Lash Masters Conference - Global Summit

BUCURESTI - 8 martie 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Cursuri

AmaLashes organizeaza editia III, a conferintei Lash Masters Conference - Global Summit, pe 12 aprilie, Bucuresti, conferinta dedicata specialistilor din domeniul beauty, mai exact stilistii/tehnicienii de extensii de gene si a brow artistilor.

Lash Masters Conference

Lash Masters Conference

Din dorinta de a forma adevarati profesionisti si din pasiunea de a dezvolta continuu acest domeniu, in fiecare an reunim in cadrul conferintei, cei mai apreciati Speakeri Internationali, dornici sa impartaseasca din experienta lor vasta, informatiile acumulate. Ei vor aborda teme diverse despre marketing, cresterea afacerii,dezvoltare personala si motivationala, dar si detalii tehnice, despre procedurile de lucru. In prima parte a zilei au loc  discursurile speakerilor, urmand ca in a doua parte, sa aiba loc demonstratiile. Fiecare participant poate urmari aceste demonstratii, poate adresa intrebari si poate intelege cu usurinta fiecare tehnica in parte.

Invitatii de anul acesta vin din Africa de Sud, Uk, Croatia, Finlanda, Grecia, avand si invitati surpriza.

Prima editie a conferintei a avut loc in 2018, fiind prima conferinta de profil, din zona Balcanica, dedicata exclusiv extensiilor de gene si a laminarii genelor si sprancenelor. In fiecare an, venim cu noutati, informatii actualizate, noi trenduri si multe surprize.

Te asteptam cu mare drag sa fii parte din comunitatea profesionistilor care isi doresc sa treaca la urmatorul nivel,si sa fie in permanenta la curent cu noutatile!
Pentru mai multe detalii si inscrieri ne puteti contacta la telefon 0767569659 sau pe e-mail
ama.lashes@gmail.com

https://www.facebook.com/profile.php?id=100048098958125


https://amalashes.com/categorii/bilete-conferinta-lash-masters/

Despre AmaLashes

AMA LASHES ACADEMY este prima si cea mai mare academie ACREDITATA international din ROMANIA, ce ofera cursuri de extensii de gene, recunoascuta pentru calitatea informatiilor oferite si pentru profesionalism.
Premii castigate:
“Cea mai buna academie de extensii gene
din Romania in anul 2020”
castigat in cadrul
GALEI I SUCCES

– Premiul de Excelenta pentru:
“Prima si cea mai mare Academie de cursuri extensii
gene acreditata international din Romania”
castigat in cadrul
GALEI PERFORMANTEI si EXCELENTEI

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/amalashes/lash-masters-conference-global-summit