Incursiune în Lumea magică a Incaşilor şi a Căii şamanice de eliberare. Dansurile sacre şi Puterea meditaţiei

BUCURESTI - 18 noiembrie 2009

Comunicat tip General in Social

„Vreau să împărtăşesc cu voi trăirile, transformările şi renaşterile mele […], eliberările şi învăţăturile pe care le-am experimentat precum şi tăierea legăturilor energetice ca să pot avea o viziune clară despre senzaţii şi sentimente pe toată durata procesului de schimbare.Vreau să împărtăşesc rezultatul unui lucru intern de secole. Cea mai mare reuşită a fost să recunosc forţa mea interioară şi puterea mea de a transforma orice realitate, pentru ca realul este lumea noastră interioară iar exteriorul este doar reflexia sa”, scria Alanna Aisha în prima sa carte „Pelerinul Universal – călătorie atemporală către Oraşul Cristal din Machu Picchu”.

Centrul de Dezvoltare Personală AMANESER organizează în perioada 21 – 24 noiembrie trei întâlniri moderate de Alanna Aisha (Peru), care va fi prezentă pentru a doua oară în România pentru a aduce înţelepciunea milenară a poporului din Anzi şi pentru a ne invita să păşim pe Drumul Incaşilor.

„Cum să ne recunoaştem forţa interioară şi să devenim fiinţe puternice?” este workshop-ul susţinut în zilele de 21 – 22 noiembrie 2009, în intervalul orar 10.30-18.30, la Bucureşti de Alanna Aisha, maestră în tehnici de eliberare prin dansuri sacre şi meditaţii. Workshop-ul este primul eveniment din seria celor trei pe care Alanna le va susţine în România. Alături de Alanna Aisha participanţii pot învăţa pe parcursul celor două zile să intre în profunzimea înţelepciunii sacre a poporului andin, lucrând cu meditaţii şi dansuri sacre ce vor deschide uşile unei noi dimensiuni a Trezirii Conştiinţei.

Sâmbătă, 21 noiembrie 2009, orele 10.30 – 18.30
CALEA MAGICĂ A MAEŞTRILOR INCAŞI
10.30 – Prezentarea primei cărţi scrise de Alanna Aisha „Pelerinul Universal – călătorie atemporală către Oraşul Cristal din Machu Picchu”
11.00 – Prezentarea generală a workshop-ului
11.30 - Confruntarea Fricilor şi şamanismul ca practică magică a străvechii culturi incaşe
12.30 – Obiecte de Putere, puterea meditaţiei, procese de vindecare pentru a deschide noi uşi către forţa interioară – Introducere şi prezentare
15.00 – Puterea simbolurilor în dezvoltarea Dragostei, Creaţiei şi Înţelepciunii
16.30 – Exerciţii, tehnici de Eliberare a Corpului şi meditaţii
17.30 – Dansurile Sacre ca metodă de vindecare a blocajelor fizice, emoţionale şi spirituale, a eliberării energiilor joase, prin dinamism

Duminică, 22 noiembrie 2009, orele 10.30 – 18.30
„CALEA ŞAMANICĂ – OBIECTELE DE PUTERE ÎN PROCESUL DE VINDECARE”
10.30 – Prezentarea celei de-a doua cărţi a Alannei Aisha „Puterea femininului” – puterea energiei Feminine la femei şi la bărbaţi
11.30 – Folosirea propriilor Obiecte de Putere şi învăţarea cum să programăm şi să dezvoltăm propriul proces de vindecare
12.30 – Activarea inimii şi celui de-al treilea ochi prin dansuri sacre, energiile create aducând în aceste activări un echilibru mai mare între inimă şi minte – Prezentare
15.00 – Ofrandele din Anzi şi procesele de vindecare – Prezentare
16.00 – Ceremoniile – cum pot fi practice şi cum să relaţionezi cu Locul sacru
16.30 – Deschiderea Cercului în procesul de vindecare - Prezentare
17.30 - Crearea Mandalei grupului prin Mişcările Energetice ale dansurilor sacre

Întâlnirea cu Alanna Aisha continuă pe 23 noiembrie cu o invitaţie la CERCUL DE MANDALE începând cu ora 19.00. Cei care vor a se lăsa conduşi să descopere şi să conştientizeze efectele mandalelor activate pentru corpul lor, pentru descoperirea şi cunoaşterea lor interioară, pentru recuperarea esenţei forţei şi frumuseţii din fiecare dintre ei sunt aşteptaţi pe parcursul acestei seri. Prin exerciţiile şi tehnicile de eliberare, Alanna va simţi nevoile energetice ale celor prezenţi si va lucra pentru curăţarea energetică, activarea energiei şi în unele cazuri, iniţieri şi vindecări.

Ultima zi alături de Alanna Aisha, 24 noiembrie, este destinată Conferinţei „INIŢIERI SOLARE”. Între orele 19.00 – 21.00 sunt aşteptaţi cei care doresc să se lase ghidaţi de puternicele vibraţii ale Templelor Incaşe lucrând cu dinamica energetică şi cu puterea meditaţiei.

Despre AMANESER SRL

Alanna Aisha (Peru)
Este artistă corporală (sp. „artista corporal”) şi maestră în tehnici de eliberare prin dansuri sacre şi meditaţii. Alanna foloseşte toate acestea pentru eliberarea de blocaje în plan fizic, mental şi spiritual. Lumea ei interioară a condus-o la descoperirea învăţăturilor iniţiatice ale înţelepţilor andini, unde virtutea şi puterea se manifestă în dulceaţa vieţii. În Anzi, conduce grupuri de pelerini pe drumul şamanic cu obiectivul de a recupera esenţa forţei şi frumuseţii din fiecare individ.
În 2007, a publicat prima sa carte, „PELERINUL UNIVERSAL – călătoria atemporală în Oraşul Cristal din Machu Picchu”, o nuvelă iniţiatică în care împărtăşeşte insight-uri şi învăţături din epoci diferite, care duc către Drumul Sacru unde, cel mai important lucru, este căutarea echilibrului fizic, mental şi spiritual. Drumul şamanic a condus-o pe Alanna Aisha să împărtăşească Dimensiunea Magică a Pachamamei (Mama Pământ) şi a lui Wiraqocha (Marele Spirit) în ţările din America de Sud, Statele Unite şi Europa. În curs de editare este si cea de a doua carte: 'PUTEREA FEMININULUI'.

Centrul de Dezvoltare Personală AMANESER
Str. Matei Basarab, nr. 104, bl. 72, sc. 3, ap. 88, interfon 88C, et. 5, sector 3 – Bucureşti
Tel/Fax: 021-327 54 45 Mobil: 0723 396 368
E-mail: amaneser@amaneser.ro
Director: Claudia Jimeno Beltran