Vindecarea relaţiilor prin comunicare. Un alt mod de a comunica in Romania

BUCURESTI - 13 iunie 2012

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Sanatate, Social

Centrul de Dezvoltare Personală AmaneSer, în colaborare cu Centrul Adres din Franta, vă invită în perioada 23 – 24 iunie 2012 să începeţi călătoria către o comunicare personală armonioasă alături de Metoda de comunicare relaţională ESPERE®, în cadrul training-ului „Vindecarea relaţiilor prin comunicare”, moderat de Aleth Naquet (Franţa) la Bucureşti.

Vindecarea relaţiilor prin comunicare. Un alt mod de a comunica in Romania

Să vindecăm relaţiile esenţiale din viaţa noastră de suferinţe, reproşuri, critici, culpabilizare, dependenţe, să construim o relaţie mai bună cu propriul copil fără certuri, ţipete şi pedepse, să învăţăm a cere - a da - a primi - a refuza, să înţelegem bolile ca limbaje ale corpului sau să învăţăm să "îngrijim" o relaţie sunt situaţii de viaţă, pe care le întâlnim, şi tu şi eu, aproape la fiecare pas şi pe care dorim a le rezolva. Aşa începem căutarea unei metode de „vindecare”. Ne întrebăm prietenii, dăm o căutare pe google, citim diverse cărţi şi ne dăm seama că tot comunicarea, cea cu noi înşine, ne aduce „vindecarea”.

„Metoda ESPERE® reuşeşte ceva rar pentru o „metodă”: trăieşte dincolo de cărţile în care a fost prezentată de creatorul ei, Jacques Salomé, coboară în viaţa noastră de zi cu zi, punând o altă lumină asupra dificultăţilor noastre. Este o metodă de comunicare relaţională – interpersonală - care ne acompaniază în a ne poziţiona în rolul de co-autori ai relaţiilor noastre, responsabili pe deplin de relaţia cu noi-înşine. Nu face miracole fără ca noi să participăm la ele şi e un bun însoţitor pentru cei care doresc să înceapă un travaliu cu sine pentru a-şi aduce armonia în interior şi în jur.”, declară Aleth Naquet, moderatorul training-ului şi formator în Metoda de comunicare relaţională ESPERE®.

Aleth Naquet este formatorul acreditat de către Institutul ESPERE International pentru susţinerea programelor de formare din România. Aleth este psiholog clinician (DESS în psihologie clinică şi psihopatologie la Universitatea din Paris),formator în Metoda ESPERE® în cadrul centrului ADRES, fondat de ea în Paris. A fost formată în Metoda ESPERE® de chiar creatorul metodei, psihosociologul şi scriitorul Jacques Salomé. Aleth este, de asemenea, practiciana si formatoare TIPI (Tehnica de identificare senzoriala a fricilor inconstiente) si practiciana EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing).

În scopul dezvoltării personale si al carierei tale profesionale, vă invităm, de asemenea, să luaţi parte la Programul de Formare pentru Traineri şi Consultanţi în Metoda de comunicare ESPERE®, pentru ca această călătorie să fie completă si pentru a putea să transmiţi Metoda ESPERE® mai departe. Între 22 si 27 iunie 2012 vei putea afla lucruri pe care poate le ştii deja dar nu ştii cum să le abordezi, vei afla lucruri noi, vei învăţa să renunţi la căratul măcar a câtorva bagaje inutile, vei începe să comunici vorbind despre tine şi nu despre celălalt folosind diverse concepte şi reguli de igiena relaţională… Cine ştie?!

Training-ul „Vindecarea relaţiilor prin comunicare”, dar şi Programul de Formare pentru Traineri şi Consultanţi în Metoda ESPERE® se bucură de sprijinul Institutului ESPERE International din Franta, garantul metodei.

Despre Amaneser Training SRL

Centrul de Dezvoltare personala AmaneSer este locul in care iti poti descoperi pasiunile si resursele interioare, locul in care ai voie sa fii tu insuti.
Despre noi:
* 11 ani de experienţă în comunicare relaţională şi în dezvoltare personală
* am introdus în România Metoda de comunicare relaţională ESPERE® creată de către psihosociologul Jacques Salomé
* suntem unicul organizator în România al Programului de formare pentru Traineri, Consultanţi şi Practicieni în Metoda de Comunicare relaţională ESPERE® cu sprijinul Institutului ESPERE® de la Paris, garantul metodei
* din 2009 suntem organizatorul în România al Formării în EMDR (EYE MOVEMENT DESENSITIZATION AND REPROCESSING), formare adresată psihoterapeuţilor, psihiatrilor şi psihologilor
* am început din 2010 organizarea Cursului de o zi în Auto-TIPI (Tehnica de identificare senzorială a fricilor inconştiente) adresat oricărei persoane, cu vârsta peste 10 ani, care are dificultăţi emoţionale, psihologice sau comportamentale, precum frică, jenă, disconfort, angoasă, depresie, iritabilitate, fobie.
* organizăm training-uri de comunicare relaţională, grupuri de lucru
* susţinem consultaţii individuale de comunicare relaţională cu profesorii, educatorii, părinţii şi tinerii.