Amanet

Definitie Amanet

Contract prin care un debitor remite un gaj unui creditor, pentru a-si garanta datoria, un bun sau o creanta.Forma camatareasca de imprumut bazat pe o garantie materiala, care in caz de neplata la termenul scadent, obiectul garantat trece in proprietatea creditorului.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Amanet? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Amanet.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Amanet. Definitiile termenilor despre Amanet cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Amanet, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Amanet.