Ambalaj recuperabil

Definitie Ambalaj recuperabil

Ambalaj susceptibil de a fi conservat in mod provizoriu de catre terti si pentru care furnizorul se angajeaza sa le recupereze in anumite conditii (sticle, borcane, navete din plastic, lazi etc.).Vezi si Ambalaj.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Ambalaj recuperabil? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Ambalaj recuperabil.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Ambalaj recuperabil. Definitiile termenilor despre Ambalaj recuperabil cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Ambalaj recuperabil, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Ambalaj recuperabil.