EXPERȚII BRITANICI ÎN ECHIPAMENTE DE TESTARE PENTRU MOTOARE DIESEL VIN LA AUTOMECHANIKA, FRANKFURT

BUCURESTI - 9 iulie 2010

Comunicat tip General in Auto

Merlin Diesel Systems Ltd, lider pe piața britanică în domeniul furnizării pieselor de schimb și al echipamentelor de testare pentru motoare diesel cu injecție, va participa în perioada 14-19 septembrie 2010 la AUTOMECHANIKA, unul dintre cele mai mari târguri de profil.

Standul Merlin Diesel Systems de la Frankfurt (hall 1.1, stand G22) își așteaptă potențialii clienți cu noutăți în domeniul echipamentelor de testare precum noul Merlin MM815-CR, kit complet de testare pentru toate tipurile de pompe și injectoare common rail. Se vor face demonstrații de funcționare ale acestui banc de testare precum și ale unui banc Hartridge 1100MK2 recondiționat pe care se va aplica un kit de testare pentru common rail Merlin S3000. Alte echipamentele de testare expuse: MERLIN S400, MERLIN S31, MERLIN S300-1 – sistem common rail de testare pentru injectoare CR. De asemenea, clienții Merlin Diesel vor beneficia de prețuri speciale pe toată durata expoziției.

Merlin Diesel este unul dintrei cei mai importanți producători independenți de echipamente de testare din Marea Britanie, cu o experință în domeniu de peste 60 de ani. Compania este unul dintre cei mai mari distribuitori europeni de piese de schimb pentru motoare diesel pentru Delphi (Lucas CAV), Bosch, DENSO, Zexel, Stanadyne, Woodward (Lucas Bryce), VDO (Siemens), Monark şi Yanmar. Cu peste 30.000 de piese de schimb disponibile pe stoc şi mai mult de 235.000 piese disponibile în 24 de ore, compania oferă o gamă completă de pompe de combustibil noi şi recondiţionate precum şi injectoare disponibile pentru toate aplicaţiile.

Atelierele sale de înaltă tehnologie şi centrul de diagnosticare a vehiculelor sunt printre cele mai mari şi mai bine echipate din lume, având 17 tehnicieni foarte bine pregătiți în acest domeniu. Aceste ateliere sunt complet autorizate şi capabile să repare toate tipurile de pompe și injectoare la standardele producătorului sistemului original.

Prin achiziția Auken Autoparts în 2005, Merlin Diesel a devenit distribuitor pentru Mann, Fleetguard, Delphi, Bosch, Donaldson, Baldwin și Sogefi (fostă Coopers, Fram şi Crosland), permițând astfel companiei să ofere servicii complete pentru specialişti în domeniul injectoarelor diesel din toată lumea.

Despre Ambasada britanica

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să contactați Secția Comercială a Ambasadei britanice la telefon 021 201 7393 sau e-mail: Georgiana.Gheata@fco.gov.uk.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ambasada-britanica/expertii-britanici-in-echipamente-de-testare-pentru-motoare-diesel-vin-la-automechanika-frankfurt