Amcumparat - asistentul tau de cumparaturi online

Ploiesti - 22 noiembrie 2021

Comunicat tip General in Retail

Orice achizitie corecta pe care dorim sa o facem trebuie sa implice un proces complet de informare prealabila. Si nu doar pentru a afla caracteristicile unui produs, cat pentru a concluziona daca nevoile noastre rezoneaza intrutotul cu acestea.

Site - amcumparat.ro

Site - amcumparat.ro

Pentru a da curs acestei axiome, ca sa ii spunem asa, echipa si site-ul amcumparat.ro pun pret de fiecare data pe informarea deplina a cititorului in legatura cu produsele de top ale fiecarei game de articole vizate pentru cumparare, cu scopul de a simplifica munca acestuia si de a edifica o imagine completa a produsului in sine.

Orice produs existent pe site-ul “ amcumparat ” implica testare din partea colegilor de la tehnic, inclusiv note concrete despre avantajele si dezavantajele care, de cele mai multe ori, nu apar mentionate niciunde. In cazul produselor unde balanta dezavantajelor cantareste mai greu in detrimentul celei cu foloase pentru cumparator, produsele nu sunt incluse in topul celor mai bune articole din categoria respectiva.

Cum se deruleaza procesul de informare corecta a cititorului pe site-ul Amcumparat.ro?

Istoricul echipei noastre in ce priveste procesul de informare corecta a cititorului confirma ceea ce in prezent inseamna constiinciozitate, minutiozitate si longevitate in acest domeniu.

Orice proces corect de informare incepe cu etapa de testare a produselor. Chiar daca asta implica suficient de mult timp, specialistii nostri se dedica acestei activitati zi de zi, transmitand mai departe informatii cheie despre tabloul de ansamblu al oricarui produs.

Pe langa fiabilitatea si durabilitatea unui produs, se discuta, desigur, de legitimitatea valorii de piata a gadget-urilor noi lansate. Chiar daca exista multi cumparatori care nu se uita la pret atunci cand un produs se potriveste de minune cerintelor lor si-l achizitioneaza in secunda urmatoare, este de datoria noastra sa asiguram, deopotriva, persoanelor mai sceptice, solutii viabile pentru cautarile pe care le fac.

Dupa testarea propriu-zisa, toate datele si concluziile sunt adunate si bine structurate intr-un text, realizat pe intelesul tuturor, fara a exista loc de interpretari.

Astfel, dintr-un numar de, sa zicem, 20 de produse testate, doar cele mai bune produse sunt promovate pe site-ul nostru, dupa o strategie bine pusa la punct in ce priveste raportul calitate / pret.

Exista beneficii depline in a urmari un singur site de review-uri?

Chiar daca suntem adeptii pluralismului si sfatuim pe orice cititor in parte sa adune informatii din mai multe locuri, suntem, in acelasi timp, de parere ca exclusivitatea in acest domeniu poate avea rezultate extrem de satisfacatoare.

Si aici ne referim la relatia site – cititor, ale carei baze se pune inca de la intelegerea textului, de la formarea rapida a imaginii de ansamblu, de la explicarea minutioasa a detaliilor cheie si pana la dobandirea obisnuintei clientului de a reveni cu placere pe platforma noastra.

Cu alte cuvinte, clientul nostru este parte din echipa noastra. Si de fiecare data cand revine pentru a-si acoperi lipsa de informare, trebuie sa o faca cu entuziasm.

De ce este foarte importanta testarea produselor inainte de a crea textul informativ?

De la bun inceput, inca din stadiul de organizare a bazelor proiectului nostru, am decis ca este imperativ ca procesul de testare sa fie una dintre primele etape de functionare a activitatii noastre.

De ce? Lesne de inteles!

Cunoscand domeniul in amanunt, foarte putine companii trateaza acest mecanism ca fiind indispensabil. Doar preiau informatii de pe alte site-uri si le transmit mai departe in necunostinta de cauza. Cu alte cuvinte, daca sursa lor de inspiratie transmite o lipsa de conformitate cu realitatea, la randul lor transmit eronat mai departe, scopul de a monetiza fiind mult mai important decat cel de a satisface clientul si de a-l indemna sa revina pentru noi achizitii.

Competitia risca de cele mai multe ori sa devina oarba, uitand ca telul principal este de a motiva cititorul sa-si formeze opiniile in baza unor informatii veritabile si sustenabile.

Acesta este motivul principal pentru care site-ul nostru nu poate fi parte din aceasta tagma, punand intotdeauna pret pe relatia de lunga durata cu interesele cititorului.

Taguri: amcumparat