Amera Networks lanseaza Mimosa C5x in Romania, primul echipament radio pentru 5GHz cu antene modulare

Constanta - 15 octombrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C

Amera Networks a lansat Mimosa C5x, cel mai nou echipament radio adaptabil pentru banda de frecvente de 5 GHz de la Mimosa Networks , cu patru optiuni modulare de antena.

Mimosa C5X

Mimosa C5X

Amera Networks a lansat Mimosa C5x, cel mai nou echipament radio adaptabil pentru banda de frecvente de 5 GHz de la Mimosa Networks, cu patru optiuni modulare de antena. Cu cel mai bune raport Front-to-Back (FTB) si Front-to-Side (FTS) si cu o calitate superioara a reducerii zgomotului radio, C5x opereaza in banda de frecvente de la 4,9 GHz pana la 6,4 GHz, fiind un echipamente ultra-robust la un pret inbatabil.

Designul modular al modelului C5x este potrivit atat pentru operatorii de retea cat si pentru mediul enterprise, oferind usurinta si simplitatea unui radio compact impreuna cu flexibilitatea castigului antenei printr-o instalare simplificată si costuri reduse de mentenanta si achizitie. C5x este optimizat pentru legături scurte sau medii, cu un castig nativ de 8 dBi care poate fi marit la 12, 16, 20 sau 25 dBi utilizand un set de antene modulare twist-on. Mimosa C5x este proiectat pentru implementări cost-eficiente punct-la-multipunct ( PTMP ), la o viteza de 100Mbps/client si pana la 500 Mbps/client cand este activat un upgrade software "C5x-PTMP".Folosing upgrade-ul de software pentru fiecare radio in parte se poate ajunge la o viteza de transfer de pana la 700 Mbps pentru o legătură PTP.

Flexibilitatea modelului C5x este un avantaj enorm pentru operatorii de retea care, de regula, instaleaza echipamentele radio in medii necunoscute. Echipele de instalare deseori nu cunosc topografia detaliata pana cand nu ajung la site-ul de instalare si prin urmare li se cere să poarte o mare varietate de variante radio si antene pentru a conecta cu succes echipamentele intre ele. Folosind Mimosa C5x, un singur radio combinat cu o selectie de antene diferite, instalatorii sunt pregătiți pentru orice mediu si orice aplicatie, fara a mai fi luati prin surprindere.

Fabricate din metal turnat sub presiune, pentru a excela in cele mai dure medii, antenele N5-X Cassegrain sau antenele horn sunt proiectate pentru a obține un castig intr-un spectru larg. Izolarea maximă a zgomotului ofera imunitate impotriva interferentelor cu ajutorul raportului FTB si FTS, oferind o imbunatatire de 10bB in raportul semnal-interferență-plus-zgomot (SINR). Această caracteristica se traduce intr-o crestere a performantei cu de 10 ori fata de radiourile competitive integrate.

Cu o inaltime de doar 17,5 cm si o greutate de numai 370 de grame, C5x oferă un design incredibil de elegant, perfect pentru instalații sensibile din punct de vedere vizual.Avand un consum tipic de energie de sub 10w, modelul C5x este ideal pentru instalatiile de back-up, alimentate cu energie solara.

Pentru mai multe informatii tehnice si financiare despre Mimosa C5x sau despre alte solutii telecom distribuite de Amera Networks, va rugam sa ne contactati la adresa info@amerasystems.com

Despre Amera Networks:Amera Networks SRL (www.amerasystems.com) a fost infiintata in 2015 de catre veterani din industria telecom si high-tech, distribuind in prezent sisteme si echipamente de telecomunicatii din domeniul wireless.

Despre Mimosa:Mimosa Networks (www.mimosa.co) este lider mondial in tehnologiile de comunicatii wireless. Tehnologia Mimosa demonstreaza niveluri de eficienta fara precedent, partajand spectrul radio limitat simultan intr-o retea intreaga. Fondata in 2012 de veterani din Silicon Valley, echipamentele Mimosa Networks sunt distribuite in peste 150 de tari din intreaga lume.