Billion Electric semneaza un parteneriat cu Amera Networks in domeniul IT&C

Constanta - 11 iulie 2016

Comunicat tip General in IT&C

Billion Electric, un producator Taiwanez de echipamente de comunicatii broadband si furnizor de solutii Smart City (Orase inteligente) si IoT (Internet of Things) in zona Asia Pacific, a anuntat incheierea unui parteneriat pentru distributia produselor sale cu firma Amera Networks, pentru a extinde prezenta sa in Romania si in Europa de Sud Est.

 

"Portofoliu de produse de inalta calitate dovedita prin proiectele instalate sunt solutii excelente cu valoare adaugata, adaptate la cererea furnizorilor de servicii de telecomunicatii locale din Romania", a declarat Robert Bujgoi, Co-fondator si VP Business Development Amera Networks . "Suntem incantati ca ni se acorda posibilitatea de a reprezenta un astfel de brand de renume, crescand astfel prezentaBillion Electric in Romania si Europa de Sud-Est. Noi credem ca impreuna cu produsele inovatoare ale companiei Billion si capacitatile de integrare ale companiei noastre, putem forma o colaborare puternica mai ales in noile sectoare emergente, cum ar fi aplicatiile Smart City ".

 

"Suntem incantati sa cooperam cu Amera pe piata in crestere rapida din Romania si din Europa de Est", a declarat Charles Yeh, Overseas Sale Director in cadrul Billion Electric. "Diversitatea industriei romanesti este deosebit de atractiva pentru noi, oferind o baza larga de clienti potentiali pentru multe dintre produsele si solutiile noastre. Impreuna cu Amera Networks, ne-am angajat sa facem cunoscut numele Billion Electric ca lider pentru echipamente de retea in regiune, deservind clientii nostri cu aceeasi daruire, profesionalism si standard inalte.

 

Noul parteneriat va aduce pe piata din Romania si Europa de Sud Est tehnologii IT&C, inclusiv:

l   Conectivitate 4G/LTE M2M pentru sectoarele critice si pietele verticale, inclusiv managementul flotei, siguranta publica, autobuze inteligente, solutii PoS & Kiosk  pentru piata de retail, SCADA, solutii pentru infrastructura critica de petrol si gaze, etc.

l   Solutii IoT (Internet of Things) pentru controlul iluminatului public si a energiei

l   Solutii pentru infrastructura de comunicatii fara fir

l   Solutii pentru “Smart city” si “Home Automation”

 

Despre Billion Electric

Billion Electric Co Ltd. (Taiex: 3027) este un dezvoltator si producator global de solutii de telecomunicatii in banda larga 3G si 4G LTE pentru operatorii de telecomunicatii, furnizorii de servicii Internet, intreprinderi si sectoare industriale. Cu peste 43 de ani de experienta in domeniul industrial si peste 300 de milioane de dispozitive conectate la nivel mondial, Billion Electric are doua locatii de productie in Taiwan si China si birouri de vanzari in SUA si Marea Britanie, care deservesc clienti din America de Nord, America Latina, Asia-Pacific, Australia, Marea Britanie, Egipt, Iran, Africa de Sud si Turcia.

(www.billion.com)

 

Despre Amera Networks

Compania Amera Networks a fost fondata in 2015 ca un distribuitor si integrator de sistem, de catre un grup de veterani din industria telecom, detinand functii de conducere in companii precum Cisco, Huawei, Siemens Venture Capital, etc.

Amera a fost fondata cu scopul de a furniza valoarea adaugata in proiectele telecom si de a aduce alternative pentru piata de IT&C din Romania si din Europa de Sud Est, adaptand un portofoliu de solutii end-to-end pentru   infrastructura telecom, IoT si nu numai. In prezent compania ofera solutii inovatoare pentru utilizatorului final, punand un accent deosebit pe extinderea in domeniile IoT  si M2M in industrii precum telecomunicatii, energie, sanatate si infrastructura.

(www.amerasystems.com)

Contact: info@amerasystems.com”