De ce ar trebui sa luati in considerare echipamentele Peplink pentru serviciile IT

Constanta - 9 ianuarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C

Cine este Peplink ?
Este o intrebare fireasca pentru cei ce utilizeaza echipamente IT, deoarece majoritatea acestora au produse preferate pe care le-au folosit ani de zile, familiare și confortabile, cat și o tehnologie capabila sa o inteleaga pe deplin.
Nu foarte multi specialisti IT au auzit de echipamentele Peplink care sunt produse de firma cu acelasi nume.
Pe scurt Peplink este un lider pe piata solutiilor IT de load balancing si VPN bonding.
Routerele Peplink Balance Multi-WAN au fost implementate in intreaga lume, ajutand mii de clienti din diverse industrii sa creasca latimea de banda, sa sporeasca fiabilitatea serviciilor internet și sa reduca costurile de implementare si mentenanta.

Amera Networks logo

Amera Networks logo

In urma cu 10 ani o retea WAN multi-site securizata era construita utilizand conexiuni de fibra optica dedicate si retele de MPLS ISP, legaturi SLA cu banda larga garantata, echipamente de la marii producatori IT, precum si ingineri cu multiple calificari care sa proiecteze, sa construiasca si sa mentina reteaua WAN ca un centru complet si complex de operare si monitorizare. Astazi lucrurile s-au schimbat iar o retea WAN se poate construi mult mai ieftin, mai flexibila si mai responsabila, putand oferi o conexiune securizata VPN de banda larga oriunde, folosind dispozitivele Peplink. Punctul forte al echipamentelor Peplink se afla in gestionarea multi-WAN iar ceea ce ofera este capacitatea de a prelua aproape orice link IP rutabil WAN si de a utiliza cat mai bine caracteristicile sale pentru traficul și aplicatiile din retea.  Acest lucru inseamna ca pentru retelele Wide Area Network noi sau existente se ofera doua abilitati-cheie - augmentarea legaturilor WAN existente utilizand link-urile de internet ieftine si abilitatea de a extinde WAN-ul existent la companiei dvs. la aproape orice locatie utilizand orice linie fixa (fibra, cupru, etc.) sau orice operator mbil disponibil, rapid, usor si sigur.

Cu dispozitivele Peplink puteti conecta locatii noi sau temporare la reteaua dvs. WAN utilizand mai multe legaturi de telefonie mobila pentru diversitatea ISP (putand adauga si linii fixe atunci cand acestea devin disponibile) astfel incat sa poate fi agregata toata latimea de banda disponibila pentru a furniza conexiuni securizate rapid oriunde.  Atunci cand se construieste o organizare de santier, sau structuri temporare pe uscat sau apa, echipamentele Peplink pot asigura conectivitatea din primul minut folosind o legatura securizata diversa de banda larga utilizand conexiuni fixe sau mobile de orice tip. Peplink va ofera posibilitatea de a va extinde WAN-ul rapid si oriunde, prin gestionarea inteligenta a legaturilor WAN disponibile și prin utilizarea tehnologiei proprii VPN care nu numai ca face legatura WAN si agregarea latimii de banda pe mai multe linkuri pentru gestionare lor, ci poate adauga si elimina legaturi WAN fara o reconfigurare complicata. Astfel reteaua WAN nu mai este statica, cu timpi lungi de executie pentru linii noi si configuratii complicate, astfel incat cu solutiile Peplink reteaua companiei dvs. devine agila, flexibila, usor de administrat in ceea ce priveste factorul de formare si optiunile de implementare.

Unele dintre caracteristicile Peplink sunt Accesul multi-WAN, Controler WLAN, Caching pentru continut web, Managementul la distanta, Puncte de acces, Concentratoare VPN virtuale. Accesul multi-WAN - este tehnologia Peplink principala (nu doar o caracteristica add-on ca in cazul altor furnizori) si toate dispozitivele au fost proiectate și construite cu utilizare multipla . Se pot folosi pana la 13 link-uri WAN de aproape orice tip. In plus, se ofera si solutia de VPN bonding pentru a furniza o legatura VPN neintrerupta intre diverse locatii, precum și agregarea de latime de banda pe mai multe linkuri. Clientii nostri utilizeaza solutia VPN Unbreakable pentru Video, VoiP, POS si orice alt trafic de retea, asa cum este necesar, pentru a garanta accesul la reteaua centrala, care nu este inclus in reteaua de baza, in cazul in care legaturile cu liniile fixe (cum ar fi DSL-urile) sunt intrerupte. Controler-ul WLAN - toate routerele Balance și MAX au controlere AP integrate care asigura gestionarea centralizata a retelelor WiFi implementate la distanta Caching pentru continut web - routerele Mediafast care utilizeaza tehnologia noastra de stocare a continutului cache, in combinatie cu linii fixe atat celulare, cat si cele cu banda ingusta, permit o imbunatatire semnificativa a experientelor utilizatorilor in legatura cu aceste link-uri de banda inferioara. Managementul la distanta - InControl 2 este platforma noastra de gestionare a cloud-ului și ofera raportare și vizibilitate completa a tuturor dispozitivelor Peplink. Puteti utiliza InControl 2 pentru configurarea automata a setarilor VPN complexe pentru gestionarea centralizata a firmware-ului si pentru informarea in timp real despre starea dispozitivelor live si viabilitatea utilizarii latimii de banda.  InControl 2 ofera, de asemenea, acces facil si securizat la interfetele de management ale dispozitivelor la distanta. Puncte de acces - o gama completa de echipamenete “Access Point” sunt disponibile pentru testare si implementare. Toate acestea pot fi gestionate de controlerul AP incorporat (și facut vizibil prin InControl). Concentratoare VPN virtuale - Fusionhub aparatul nostru virtual este utilizat de furnizorii de servicii gestionate si furnizorii de servicii Internet pentru a oferi clientilor nostri o legatura multipla, in timp ce pun in valoare platformele hypervisor și infrastructurile de retea virtualizate.

Produsele si tehnologiile Peplink sunt urmatoarele: Produse -Routere enterprise; Routere celulare; Routere caching; WLAN; SOHO networking Tehnologii -Software-Defined WAN; Software-Defined WAN ( SD-WAN ); Hybrid WAN; Multi-WAN Internet Load Balancer ; Load Balancing Methods & Algorithms; VPN for Branch Networking; PepVPN: Simple Site-to-Site VPN;  SpeedFusion Technologies: Hot Failover ; WAN Smoothing; Bandwidth Bonding; Mobile Bandwidth Bonding; Unbreakable Cellular Bonding; Supported 3G/4G LTE USB ModemLTE-A ; Enterprise Wi-Fi AP Controller; Social Wi-Fi Hotspot; AirProbe & Cloud Wi-Fi Performance Diagnostics.

Daca va ganditi la alte tehnologii si echipamente decat cele conservatoare si daca doriti sa profitati de avantajele pe care noi le oferim, Peplink va sta la dispozitie pentru o instalare fara a afecta reteaua dvs.atunci cand se face o inlocuire a tehnologiei furnizorilor existenti. Chiar daca sunteti multumiti de echipamentele și tehnologia furnizorilor dvs. de retea si nu vedeti nici o nevoie imediata, puteti sa incercati Peplink pentru acele locatii dificil de accesat sau pentru site-uri unde este necesara implementarea si conectivitatea imediata.  Veti vedea cat de usoara este configurarea echipamentelor Peplink, precum si gestionare și monitorizare lor. Amera Networks (www.amerasystems.com) este singurul partner autorizat Peplink pentru Romania, iar pentru mai multe informatii tehnice si financiare referitoare la echipamentele Peplink ne puteti contacta la adresa de email info@amerasystems.com.