American Experience pune la bataie 150 de joburi in Statele Unite

BUCURESTI - 4 septembrie 2007

Comunicat tip General in Social

Programul H2B de muncă în Statele Unite este dedicat persoanelor cu vârsta cuprinsă între 21 şi 40 de ani

Marţi, 4 septembrie 2007; Compania American Experience, lider în Europa de Est pe segmentul plasării forţei de muncă în Statele Unite ale Americii, oferă 150 de joburi în domeniul serviciilor prin programul H2B.

Programul H2B este destinat persoanelor cu vârsta cuprinsă între 21 şi 40 de ani, oferindu-le şansa de a munci legal în Statele Unite, prin intermediul vizei H2B ce are caracter temporar.

Durata programului de muncă în State cu viza H2B este de 7 luni. Participanţii vor putea lucra în restaurante de tip fast-food, Mc Donalds’s sau Wendy’s, cu un salariu de 8$ pe oră.

“Programul H2B vine în ajutorul celor care doresc să muncească legal dincolo de ocean, indiferent de studii sau pregătirea profesională. Deşi scopul principal al acestui program este câştigul financiar, programul H2B reprezintă o posibilitate reală de a testa şi de a experimenta viaţa şi visul American. În plus, orice participant român câştigă bani şi este tratat exact ca orice alt angajat american, ceea ce constituie o experienţă de viaţă importantă pentru tinerii români” spune Mihai Păun, Director General American Experience.

Costul programului H2B este de 1250 de Euro. Acesta include întocmirea documentelor privind obţinerea dreptului de muncă, asigurarea unui loc de muncă, asigurarea medicală şi servicii de consultanţă pentru obţinerea vizei. În plus, candidatul trebuie să mai plătească biletul de avion şi taxa consulară.

Înscrierea pentru programul H2B se face până la data de 15 septembrie la sediile American Experience din Bucureşti (Piaţa Romană, vizavi de ASE), Cluj şi Iaşi sau pe site-ul www.americanexperience.ro.

Despre American Experience

American Experience este una dintre cele mai importante companii de recrutare de personal din Europa de Est pentru pozitii entry-level internationale.

Compania se adreseaza tuturor persoanelor cu varsta cuprinsa intre 18-40 de ani prin programe culturale, sociale, de dezvoltare personala si profesionala.

American Experience este prezenta in Romania in 13 centre: Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara, Oradea, Constanta, Targu-Mures, Craiova, Bacau, Suceava, Alba Iulia, Miercurea-Ciuc, Galati precum si in Republica Moldova prin biroul din Chisinau

Pana in prezent, peste 4000 de persoane au participat in programele educative si de munca in SUA ale American Experience.

Valentin Mănuş | P.R. officer
10 Calea Dorobantilor, Ap. 4, 010572 Bucuresti, Romania
Ph +40 21 2122001 :: Fax +40 21 2107028 :: Cell +4.0788.500.078

valentin.manus@americanexperience.ro