Romanii din Cazinourile Americane

BUCURESTI - 7 martie 2007

Comunicat tip General in Social

Pilar Izaguirre, Christopher Reeves si Arkadiusz Omelczuk - reprezentantii celebrului lant de cazinouri Harrah’s, stau la dispozitia presei Joi, 8 Martie, la ora 10.30 a.m la Hotel Sofitel, sala New York pentru a raspunde la intrebarile reporterilor si, de asemenea, presa are acces la sesiunea de interviuri de angajare pentru job-uri in cazinouri care se desfasoar incepand cu ora 11.00.

Romanii din  Cazinourile Americane

Pe 8 Martie incepe singura Serie Nationala de Targuri de Job-uri in State pentru Studenti, care se desfasoara in cele mai importante trei centre universitare din Romania: Bucuresti, Cluj si Iasi.. Evenimentele sunt organizate de American Experience Romania.

Targurile se vor desfasura in prezenta a 6 mari angajatori americani: Harrah’s Casino Hotels, ACME, Harris Teeter, Rhino McDonald's, Albertson's Wyoming si Boddie Noell precum si a oficialilor americani ai Cultural Homestay International care supervizeaza Programul Work&Travel la nivel mondial.

Peste 800 de studenti romani vor sta fata in fata cu angajatorii lor americani de peste vara pentru a discuta despre job, conditii, salariu, cazare, timp liber si a stabili toate detaliile summer-job-ului lor, pe parcursul celor 5 zile de targ.

In Bucuresti prima sesiune a Targului se desfasoara pe 8 martie si 9 martie – si este una speciala, in care se ofera exclusiv locuri de munca in Cazinouri importante din Statele Unite iar a doua sesiune are loc pe 12 martie. Targul din Bucuresti pune la dispozitia studentilor inscrisi 300 de locuri de munca.

Targul de maine se desfasoara la Hotel Sofitel, sala New York cu incepere de la 9:00, in prezenta reprezentantilor Lantului de Cazinouri si Hoteluri Harrah’ s care detin si celebrul Caesar’s Palace. Acestia vor intervieva studentii romani pentru job-uri in celebrele lor cazinouri.
In Cluj Targul se desfasoara in data de 16 Martie la Hotel Napoca cu incepere de la ora 13.00.Si studentii transilvaneni pot alege job-ul dorit dintre 250 de posturi disponibile.

In Iasi angajatorii vor fi prezenti in 19 Martie la Hotel Traian incepand cu ora 11.00, si vor oferi studentilor moldoveni 250 de posturi din care acestia pot alege ceea ce li se potriveste mai bine.

“Consideram ca e important ca studentii sa poata discuta direct cu angajatorul lor din America, sa cunoasca exact si sa stabileasca de comun acord care sunt responsabilitatile job-ului, conditiile si toate beneficiile care li se ofera”spune Ioana Vasile, director de Program American Experience. “ De aceea American Experience cat si angajatorii americani au facut acest efort participand la un Tur national care sa acopere cat mai multe regiuni si nu au ales o singura locatie pentru Targul de Job-uri”.

“Studenti din centre mai mici cu sunt Alba Iulia, Bacau,Craiova, Constanta, Galati, Miercurea Ciuc, Oradea, Sibiu, Suceava, Targu-Jiu, Targu-Mures sunt foarte interesati sa participe la evenimentele noastre, lucru care a influentat decizia de a desfasura Targuri de Job-uri in locatii cat mai accesibile lor.”

La Targurile de job-uri pot participa doar studentii inscrisi in Programul Work&Travel American Experience.Toate locurile pentru Targul din 8, 9 si 12 martie sunt deja ocupate insa se pot face in continuare inscrieri in Program pentru Targurile din 19 martie –Iasi si 16 martie Cluj.

Despre American Experience

American Experience este una dintre cele mai importante companii de recrutare de personal din Europa de Est pentru pozitii entry-level internationale.

Compania se adreseaza tuturor persoanelor cu varsta cuprinsa intre 18-40 de ani prin programe culturale, sociale, de dezvoltare personala si profesionala.

American Experience este prezenta in Romania in 14 centre: Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara, Oradea, Constanta, Targu-Mures, Craiova, Bacau, Alba Iulia, Miercurea-Ciuc, Pitesti, Ploiesti si Targoviste si in Republica Moldova prin biroul din Chisinau

Pana in prezent, peste 4000 de persoane au participat in programele educative si de munca in SUA ale American Experience.


Georgeta Teodorescu
PR Manager
American Experience Romania

021 210 2001
georgeta.teodorescu@americanexperience.ro