Începând cu noul an şcolar, Dr. Robert Brindley va ocupa funcţia de director al AISB

BUCURESTI - 21 august 2014

Comunicat tip General in Afaceri, Educatie / Cultura, Social

Marți, 19 august, Școala Americană Internațională din București (AISB) intră în cel de-al 52-lea an școlar cu un număr record de 840 de elevi înscriși, provenind din peste 58 de țări și un personal didactic din 13 state. Anul școlar 2014/2015 debutează cu numirea noului director al AISB, Dr. Robert Brindley.

Începând cu noul an şcolar, Dr. Robert Brindley va ocupa funcţia de director al AISB

 

Absolvent al Universității Exeter, Dr. Brindley și-a început cariera în industria minieră ca geofizician. În urma unei experiențe profesionale din Israel, a decis să-și redirecționeze cariera spre meseria de cadru didactic. După completarea în Anglia a studiilor sale ca profesor și lider de școală, Dr. Brindley a profesat în numeroase unități de învățământ din întreaga lume, din țări precum Italia, Australia, Venezuela, SUA și Uzbekistan. Pe parcursul perioadei petrecute în acest domeniu, Dr. Brindley a acumulat o experiență vastă de care se va bucura AISB începând cu acest an.

Educația strictă, bine structurată, a reprezentat pentru Dr. Brindley o bază foarte importantă pentru clădirea unei cariere de succes. Cu toate acestea, noul director al AISB încurajează aspectele creative și vocaționale în ceea ce privește procesul de educare al elevilor, fiind adeptul echilibrului dintre disciplină și creativitate.

Pun preț pe disciplina clasică menită să-i ajute pe elevi să atingă performanțe, să-i mențină motivați și concentrați pentru a-și îndeplini țelurile. De asemenea, să nu uităm, greșelile sunt considerate elemente firești în orice proces de învățare. M-am regăsit în filozofia AISB și am apreciat de la bun început renumele școlii, precum și dorința de excelare din punct de vedere educativ. Sunt fericit să constat că AISB este un loc în care mă pot concentra cu adevărat pe tot ce înseamnă studiu, educație și programe menite să sprijine și să satisfacă nevoile elevilor săi”, a declarat Robert Brindley. 

AISB este acreditată de New England Association of Schools and Colleges, de Council of International Schools, autorizata de Organizaţia de Bacalaureat Internaţional, și este recunoscută de Ministerul Educaţiei din România. AISB a înregistrat reuşite academice de excepţie, iar absolvenţii școlii, precum şi alţi foşti elevi au fost acceptaţi la universităţi de prim rang din lume. Poziționarea deosebită în cadrul instituțiilor internaționale de educație din Europa Centrală și de Est a Şcolii Americane Internaţionale din Bucureşti este rezultatul muncii sutelor de oameni care au făcut parte din comunitatea AISB, în ultima jumătate de secol.

Pentru informații suplimentare vă rugăm să contactați:

Cătălina Gardescu, Manager of Admissions & External Relations | 021-204-4368 | cgardescu@aisb.ro