ameriserv    

Comunicate de presa si evenimente pe tema ameriserv

 • ameriserv. Inchirieri auto Cluj

  ameriserv

  Brasov, Brasov - 4 martie 2013

  Comunicat de Zoom-Biz S.R.L.

  ... ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: transport , autoutilitare , inchirieri auto , ameriserv

 • ameriserv. Oriunde si oricand cu Ameriserv!

  ameriserv

  Cluj-Napoca, Cluj - 19 august 2013

  Comunicat de Zoom-Biz S.R.L.

  Pleci in deplasare, trimis de catre firma ta, si trebuie sa inchiriezi o masina pentru a te putea deplasa in orasul respectiv, insa nu cunosti nici o companie care sa-ti ofere servicii si produse de calitate? Este vremea concediilor si impreuna cu fa ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: rent a car , inchirieri auto

  Vezi toate comunicatele de presa despre ameriserv

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul ameriserv.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la ameriserv. Informatiile despre ameriserv cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul ameriserv, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la ameriserv, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.