Absolut special: cunoașterea are un final clar și bine definit

BUCURESTI - 21 decembrie 2017

Comunicat tip General in Stiinta / Cercetare

Absolut special: cunoașterea are un final clar și bine definit

O teoremă de ultimă oră și un model epistemologic COMPLET NOU demonstrează, pentru prima dată în istorie, fără putinţă de tăgadă, imposibilitatea cunoașterii sau, cu alte cuvinte, sfârșitul ei! Ceea ce oamenii de știinţă tot clamau până acum, respectiv faptul că fenomenul cunoașterii este infinit, se prăbușește total și definitiv!               

De asemenea, ceea ce stabilea Biblia în mod surprinzător, acum foarte mult timp, în prima corinteni 13, versetul 8, a ajuns în sfârșit să fie demonstrat, respectiv, următorul adevăr – cunoașterea are un final clar și bine definit! Toate acestea, printr-o teoremă de  imposibilitate despre care urmează să aflaţi toate detaliile necesare pe sfarsitulcunoasterii.com! Implicaţiile acestei noi teoreme sunt fabuloase și de foarte mare amploare pentru toată planeta și viitorul ei!      

Așadar, în sfârșit ,România își va da măsura valorii ei reale și a potenţialului enorm de inteligenţă și creativitate pe care le are! Nu uitaţi de premiile anuale la inventică, de olimpiștii și it-iștii noștri de top! În curând, vor fi cu toții puși în valoare! Foarte curând!

România, capul sus! DA, a sosit și vremea ta să strălucești

((OBSERVAŢIE IMPORTANTĂ – DEOCAMDATĂ, FIIND FOARTE NOU, SITEUL FUNCŢIONEAZĂ BINE DOAR ÎN VARIANTA DESKTOP, ADICĂ PE LAPTOP, PC DESKTOP ȘI SMART TV! ÎN CEL MAI SCURT TIMP, VA FUNCŢIONA LA FEL DE BINE ȘI ÎN VARIANTA MOBILĂ! MULŢUMIM PENTRU ÎNŢELEGERE!))

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/amigio/absolut-special-cunoasterea-are-un-final-clar-si-bine-definit