Amistad Consultanta

Amistad Consultanta


Descrierea companiei Amistad Consultanta

Initiata de Fundatia Kaufmann si Make Your Mark (Marea Britanie), Global Entrepreneurship Week este o saptamana-eveniment la nivel mondial care reuneste elevi, studenti, profesori, antreprenori, angajati, lideri din comunitatea de afaceri si din cea guvernamentala, pentru a forma retele sociale si a oferi surse de inspiratie. Prima editie a GEW in Romania a fost gazduita, in noiembrie 2008, de Junior Achievement, GEA Strategy & Consulting si Fundatia Gentica.
Între 16 – 22 Noiembrie 2009, milioane de tineri din peste 70 de tari vor lua parte la activitati ce le vor dezvolta spiritul antreprenorial, capacitatea de inovare si creativitatea, in jurul celor mai importante problemele ale societatii, de la combaterea poluarii pana la schimbarile climatice.
Conceptul s-a extins la nivel global datorita impactului semnificativ de care se bucura atat in randul tinerilor interesati sa se implice in proiecte antreprenoriale cat si in randul profesionistilor si universitarilor dornici sa isi impartaseasca experienta si cunostintele pentru a contribui la cresterea calitatii mediului de afaceri din tara lor.

Comunicate Amistad Consultanta :

Vezi toate comunicatele companiei Amistad Consultanta.