Angajat la stat. Vreau un job bun la privat.

BUCURESTI - 14 decembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Administratie Publica

Afectat de criza, reduceri salariale si restructurari, mediul bugetar nu mai ofera celor angajati stabilitatea de alta data. Din ce in ce mai multi angajati din administratia publica prospecteaza posibilitatea de a-si continua cariera in mediul privat. O decizie de schimbare benefica evolutiei profesionale trebuie sa fie influenţata de aspecte practice şi de o buna cunoastere a celor doua medii (stat si privat).

Angajat la stat. Vreau job bun la privat.

Angajat la stat. Vreau job bun la privat.

Experienta in administratia de stat constituie un atu in fata angajatorului din mediul privat? Functionarul poate fi considerat un model de profesionalism de catre angajatorul privat? Care sunt dificultatile procesului de adaptare la domeniul privat? Ce oportunitati de valorificare si dezvoltare a abilitatilor si cunostintelor exista?

Va oferim raspunsurile la aceste intrebari si reperele unei strategii de abordare optima a acestei schimbari de cariera.

Trainer

Cristian Oprea , Coordonator de programe de formare si dezvoltare profesionala, If Magic

Cristian si-a obtinut licenta si masteratul in management la Academia de Stiinte Economice din Bucuresti si a fost perfectionat ca functionar public de conducere de catre Institutul National de Administratie Publica . A detinut pozitii manageriale in cadrul ORDA (Oficiul Roman pentru Drepturi de Autor) in ultimii 10 ani.

Activitatea sa de manager a fost dublata de cea de formator in domenii ca leadership, reforma administratiei publice, drepturi de autor, dezvoltare personala şi organizaţionala, comunicare.  Dupa 21 de ani de activitate in administratia publica, Cristian Oprea a facut pasul spre mediul privat, in prezent fiind coordonator de programe de formare si dezvoltare profesionala in cadrul If Magic.

 

Program

Vineri, 16 decembrie 18:00 – 21:00

Unde se desfasoara cursurile? Bd. Dimitrie Cantemir, nr.1, Bl. B2, Sc.4, Et.7, Ap.115, interfon 715 (zona Unirii, vizavi de Hotel Horoscop)

 

Pret: 50 Ron

Plata se face cash la inceputul seminarului.

Numar maxim participanti: 12

Participarea se face cu inscriere prealabila la numarul: 0726 670 660 sau la adresa: cursuri@ifmagic.ro

 

 

Despre Amistad Consultanta

Agentie de comunicare si PR specializata in domeniul proiectelor sociale si culturale.
Oferim clientilor si partenerilor nostri un ansamblu de servicii in comunicare, PR si event planning, de la consultanta strategica (cercetare, audit de brand, elaborare de strategii, concepte si scenarii, evaluare si diagnostic, solutii de comunicare in situaţii de criza, reprezentare in sfera publica, parteneriate strategice) la coordonare si implementare (implementare de campanii, organizare de evenimente, relatii cu presa, servicii editoriale, monitorizare, fundraising, productie publicitara, web design).
Printr-un demers profesionist si creativ de comunicare, promovam concepte inovatoare si practici neconventionale si sa stimulam impactul lor pozitiv asupra societatii.
Gasiti mai multe informatii pe blogul: http://ifmagicpr.wordpress.com/