Amortizare a cambiei

Definitie Amortizare a cambiei

Anularea pe cale judecatoreasca, dupa o procedura speciala, a titlului cambial care a fost sustras, pierdut sau distrus, cu scopul de a da astfel posesorului acelui titlu posibilitatea de a-si exercita drepturile cambiale.Ordonanta de amortizare prin care se incheie aceasta procedura trebuie notificata trasului, precum si tuturor debitorilor de regres, pentru ca acestia sa ia la cunostinta ca nu mai au dreptul sa platesca celui care ar prezenta titlul anulat.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Amortizare a cambiei? Propune definitie

Poze Amortizare a cambiei

  • Noul Kit ADOOR pentru usi culisante cu amortizare

    Poza: Noul Kit ADOOR pentru usi culisante cu amortizare

  • De rezolvat in martie: Impozit minim sau forfetar? TVA 2010. Inchidere 2009. Compensare obligatii fiscale. Amortizare. Toate detaliile la Atelierele LEADERMARK!

    Poza: De rezolvat in martie: Impozit minim sau forfetar? TVA 2010. Inchidere 2009. Compensare obligatii fiscale. Amortizare. Toate detaliile la Atelierele LEADERMARK!

  • Vezi toate pozele despre Amortizare a cambiei

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Amortizare a cambiei.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Amortizare a cambiei. Definitiile termenilor despre Amortizare a cambiei cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Amortizare a cambiei, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Amortizare a cambiei.