Amortizare a capitalului social

Definitie Amortizare a capitalului social

Operatia care consta in rambursarea integrala sau partiala a capitalului social catre actionari, inainte de lichidare, fara a se reduce din capitalul social.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Amortizare a capitalului social? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Amortizare a capitalului social.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Amortizare a capitalului social. Definitiile termenilor despre Amortizare a capitalului social cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Amortizare a capitalului social, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Amortizare a capitalului social.