Amortizare a datoriei

Definitie Amortizare a datoriei

Plata treptata a datoriei (creditului) din surse special create in acest scop intr-un fond de amortizare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Amortizare a datoriei? Propune definitie

Poze Amortizare a datoriei

  • Conferinta despre Sustenabilitatea datoriei Romaniei in contextul actual

    Poza: Conferinta despre Sustenabilitatea datoriei Romaniei in contextul actual

  • Noul Kit ADOOR pentru usi culisante cu amortizare

    Poza: Noul Kit ADOOR pentru usi culisante cu amortizare

  • De rezolvat in martie: Impozit minim sau forfetar? TVA 2010. Inchidere 2009. Compensare obligatii fiscale. Amortizare. Toate detaliile la Atelierele LEADERMARK!

    Poza: De rezolvat in martie: Impozit minim sau forfetar? TVA 2010. Inchidere 2009. Compensare obligatii fiscale. Amortizare. Toate detaliile la Atelierele LEADERMARK!

  • Vezi toate pozele despre Amortizare a datoriei

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Amortizare a datoriei.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Amortizare a datoriei. Definitiile termenilor despre Amortizare a datoriei cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Amortizare a datoriei, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Amortizare a datoriei.