Amortizare a investitiei

Definitie Amortizare a investitiei

Proces continuu ce consta din incarcarea pretului de fabricatie cu cheltuieli rezultand din: reparatii curente, renovarile si inlocuirile periodice de masini, utilaje, piese uzate sau afectate de uzura morala.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Amortizare a investitiei? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Amortizare a investitiei.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Amortizare a investitiei. Definitiile termenilor despre Amortizare a investitiei cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Amortizare a investitiei, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Amortizare a investitiei.