Amortizare a unei datorii fara speranta de recuperare

Definitie Amortizare a unei datorii fara speranta de recuperare

Banca recurge la operatia de reducere a activului sau bilantier cu suma probabil nerambursabila, debitorul fiind in incetare de plati sau in faliment.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Amortizare a unei datorii fara speranta de recuperare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Amortizare a unei datorii fara speranta de recuperare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Amortizare a unei datorii fara speranta de recuperare. Definitiile termenilor despre Amortizare a unei datorii fara speranta de recuperare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Amortizare a unei datorii fara speranta de recuperare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Amortizare a unei datorii fara speranta de recuperare.