Amortizare functionala

Definitie Amortizare functionala

Sinonim - Amortizare variabilaAceasta metoda contabila de amortizare reflecta micsorarea valorii unui bun in functie de utilizarea sa.Ea permite o mai buna conectare a cheltuielilor cu veniturile. Costul de utilizare al imobilizarilor este repartizat proportional cu activitatea.In functie de natura bunului, sunt utilizate diferite unitati drept chei (baza) de repartizare:- numarul de articole fabricate- numarul de kilometri parcursi de autovehicule- numarul de ore-zbor pentru aeronave- numarul de ore de functionare pentru masini, utilaje si instalatii de lucru etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Amortizare functionala? Propune definitie

Poze Amortizare functionala

 • Baterie chiuveta baie

  Poza: O baie functionala, locul unde iti reincarci energiile

 • Cum sa cumperi o masina functionala – sfaturi esentiale pentru a obtine cea mai buna afacere

  Poza: Cum sa cumperi o masina functionala – sfaturi esentiale pentru a obtine cea mai buna afacere

 • Dongfeng Chaoyang Diesel Engine imbunatateste colaborarea functionala si intre departamente cu PTC Windchill

  Poza: Dongfeng Chaoyang Diesel Engine imbunatateste colaborarea functionala si intre departamente cu PTC Windchill

 • Noul Kit ADOOR pentru usi culisante cu amortizare

  Poza: Noul Kit ADOOR pentru usi culisante cu amortizare

 • Vezi toate pozele despre Amortizare functionala

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Amortizare functionala.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Amortizare functionala. Definitiile termenilor despre Amortizare functionala cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Amortizare functionala, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Amortizare functionala.